Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

"Σαύρα Τατι είμαι η...": Τραγικό για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Χαμός!

31 Ιουλίου 2020 10:08
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η χαζομάρα του κόσμου στα social media δεν υπάρχει! Πέρα από τους φυσιολογικούς ανθρώπους δεν λείπουν και εκείνοι που, φυσικά πάντα με ψεύτικα προφίλ, μπαίνει σε διάσημους λογαριασμούς και κράζουν κόσμο!

Κάτι αντίστοιχο συνέβη χτες στο προφίλ της Τατιάνας Στεφανίδου στο Instagram, με το οποίο ασχολείται καθημερινά, όπου ένας τύπος και χωρίς κανέναν λόγο σχολίασε σε φωτογραφία της παρουσιάστριας από την μαγευτική Ιθάκη το παρακάτω: "Σαύρα Τατί είμαι η Στέλλα η Μπεζαντακου..."!

Φυσικά δεν έλειψαν και εκείνοι που έσπευσαν να υπερασπιστούν την Τατιάνα Στεφανίδου, με την ίδια να δείχνει την μεγαλοψυχία της και να μην ασχολείται καν!

Δείτε την σχετική φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

“Παναγία μου, τα παιδιά μου…”: Ώρες αγωνίας για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Έντρομη είχε εμφανιστεί η Τατιάνα Στεφανίδου, φωνάζοντας υστερικά για τα παιδιά της. Τι την έκανε να βγει εκτός εαυτού;

Έντρομη φάνηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, on air, όταν συνειδητοποίησε τους κινδύνους που υπάρχουν έξω, λέγοντας χαρακτηριστικά “Παναγία μου… τα παιδιά μου!”.

Ο λόγος; Μα φυσικά ο θάνατος που έχει συγκλονίσει πέρσι, της νεαρής Αρετής που έμενε στο Αιγάλεω, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της.

Η παρουσιάστρια του “Μαζί σου”, φυσικά και ασχολήθηκε με αυτή την υπόθεση δίνοντας στοιχεία στο φως της δημοσιότητας που συγκλόνισαν, όπως του ότι η φοιτήτρια ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα σατανιστών.

Ωστόσο, αυτό που αναστάτωσε την Τατιάνα Στεφανίδου, ήταν το γεγονός ότι μαζί με τη νεκρή φοιτήτρια βρέθηκε και μια μπουκάλα αερίου που προκαλεί γέλιο.

Αυτό το αέριο βρίσκεται και στο εμπόριο και σε μαγαζιά διότι αρκετοί νέοι είναι αυτοί που το κάνουν για να διασκεδάζουν. Φυσικά και αυτή η είδηση, σόκαρε και ανησύχησε την παρουσιάστρια η οποία μεγαλώνει δύο παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share