Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Σχετικά με το ζήτημα της μητρότητάς έχω να πω πως...": Λύγισε η Μαρία Μπεκατώρου

Λύτρωση!

30 Ιουλίου 2020 09:43
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γνωστό πως η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις γυναίκες της showbiz, η οποία είναι λάτρης των παιδιών και το όνειρό της είναι να γίνει μητέρα που πραγματικά της το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας!

Ωστόσο η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ακόμα δεν τα έχει καταφέρει και γι' αυτό το ζήτημα είχε μιλήσει στο παρελθόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

«Αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις. Δεν με ενοχλεί, γιατί αυτή η δουλειά είναι ένας κύκλος, είμαστε δεμένοι όλοι με αλυσίδες και πρέπει να διευκολύνουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Ίσως κάποιες φορές ενοχλεί το σύζυγό μου, το σέβομαι αυτό και εννοείται ότι δεν τον πιέζω».

Σε ερώτηση αν το μετάνιωσε που φάνηκε τόσο εξωστρεφής στο θέμα της μητρότητας, είπε: «Ίσως αναφέρεσαι σε μια συζήτηση που είχα με την Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα. Στην Ελένη μίλησα γιατί νιώθω μια οικειότητα, αν και δεν την ξέρω καλά. Κάναμε μια συζήτηση και απλώς είπα αυτά που είχα στο μυαλό μου.

Εμένα με εκνευρίζει όταν γίνονται επί τούτου ερωτήσεις και θέλουν να σου εκμαιεύσουν πράγματα. Η Ελένη, αν δεις το βίντεο, δεν με πίεσε, μου έδωσε πάσα και μόνη μου μίλησα. Και αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάω για το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχω φτάσει στα όριά μου».

Ποιος Αλεβιζόπουλος; Με αυτόν τον άνδρα τα «έσπαγε» η Μαρία Μπεκατώρου στο νησί

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για φέτος και έτσι αποφάσισε να φύγει διακοπές, «σπάζοντάς» τα στο νησί με άλλον άνδρα.

Είναι γνωστό πως η Μαρία Μπεκατώρου δε θέλει και πολύ για να το ρίξει στο χορό και στο τραγούδι. Αυτό έκανε και με τον... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

"Αχ μανούλα": Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μπεκατώρου - Το δημόσιο μήνυμα για την μητρότητα

Ένα τρυφερό δώρο από τη μαμά της δέχτηκε η Μαρία Μπεκατώρου στα τελευταία της γενέθλια, τον περασμένο Φεβρουάριο. Το δώρο λοιπόν ήταν από ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της οικογένεια της, την μητέρα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Εχθές πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να της ευχηθούν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Η παρουσιάστρια μπορεί να διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, αφού έγινε... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share