Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Για μια απιστία ...": Αποκάλυψη Γιώργου Λιάγκα για τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά!

Μίλησε ανοικτά!

30 Ιουλίου 2020 08:43
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν βόμβα είχε σκάσει το μακρινό 2016 η είδηση ότι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας πήραν δρόμους χωριστούς. Με το που έγινε γνωστή η είδηση, όλοι άρχισαν να βγάζουν σενάρια για την αιτία της διάλυσης της σχέσης τους. Μία από αυτές ήταν η ύπαρξη τρίτου προσώπου. Ο ίδιος όμως το είχε διαψεύσει.

«Δεν χώρισα λόγω τρίτου προσώπου. Δεν υπάρχει καν τέτοιο θέμα. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε από τη δική μου πλευρά ούτε από την πλευρά της Φαίης. Δεν θα διέλυα τον γάμο μου για μια απιστία» λέει ο Γιώργος Λιάγκας όταν τον ρωτούν γι' αυτές τις φήμες. Συνεργάτης του παρουσιαστή αναφέρει με απόλυτο τρόπο στο Down Town και τους δημοσιογράφους Πάνο Ζόγκα και Φανή Πλατσατούρα: «Όλα αυτά περί απιστίας είναι μυθιστορήματα. Τώρα ίσως ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα από τον καθένα πώς θα διαχειριστούν το μέλλον τους, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ανούσιο ακόμη και να το σχολιάσουμε».

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να μετακομίζει...

Ο Γιώργος μετακόμισε αθόρυβα όχι μόνο γιατί δεν ήθελε να γίνει «θέαμα», αλλά κυρίως επειδή η συγκεκριμένη μετάβαση δεν θέλει να επηρεάσει τα δυο παιδιά που έχει με την Φαίη Σκορδά.

Το νέο διαμέρισμα που βρήκε ο παρουσιαστής ήταν πολύ κοντά στην οικογενειακή κατοικία. Το διαμέρισμά του είναι 70 τμ και είναι μόλις λίγα στενά μακριά από το σημείο που μένουν τα παιδιά του και αυτή ήταν η βασική προϋπόθεση για την επιλογή του. O Γιώργος βλέπει καθημερινά τα παιδιά, ενώ έχει παραχωρήσει το τζιπ στη Φαίη, ώστε να μετακινείται με τα παιδιά οπουδήποτε χρειάζεται, καθώς αυτό ήταν το βασικό αυτοκίνητο της οικογένειας. Ο ίδιος έχει κρατήσει ένα σπορ αυτοκίνητο αλλά και ένα μικρότερο τζιπ, ενώ η παρουσιάστρια έχει κρατήσει το δικό της 500άρακι με το οποίο μετακινείται καθημερινά από και προς τον ΑΝΤ1!

Όπως και να έχει πλέον το ζευγάρι έχει χαράξει ξεχωριστούς δρόμους με την Φαίη Σκορδά να είναι ερωτευμένη ξανά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share