Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν φαντάζεστε ποιος διάσημος ηθοποιός είναι ο πατέρας της Δρόσως από τις Άγριες Μέλισσες

Δεν είχαμε ιδέα!

29 Ιουλίου 2020 08:22
Δεν φαντάζεστε ποιος διάσημος ηθοποιός είναι ο πατέρας της Δρόσως από τις Άγριες Μέλισσες

Οι "Άγριες Μέλισσες" είναι η σειρά - φαινόμενο της φετινής σεζόν που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και καθήλωσε τους τηλεθεατές μπροστά από τις οθόνες τους. Στη σειρά είδαμε πολλά νέα πρόσωπα που ίσως δεν γνωρίζαμε καν το υποκριτικό τους ταλέντο πόσο μάλλον περισσότερα για την προσωπική τους ζωή.

Μεγάλη έκπληξη λοιπόν προκάλεσε η αποκάλυψη για την οικογένεια της τηλεοπτικής "Δρόσως", κατά κόσμον Δανάης Μιχαλάκη μιας και σχεδόν κανείς δεν γνώριζε ποιος διάσημος ηθοποιός είναι ο πατέρας της. Πριν όμως σας κάνουμε την μεγάλη αποκάλυψη κι επειδή ξέρουμε πως είστε λάτρεις της δραματικής σειράς, δείτε εδώ το πρώτο hot spoiler της νέας σεζόν.

Η Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη «Δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «Σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Η ίδια είναι κόρη του επίσης ηθοποιού, Γιώργου Μιχαλάκη, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον όπου οι τέχνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, η όμορφη Δανάη κατάλαβε από νωρίς ότι θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Δείτε την πρόσφατη συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού για τον μπαμπά της:

Λουτρό αίματος στις Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφουν με ανατριχιαστικές εξελίξεις

Σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό για τη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες! Τα νέα ότι η Ελένη ομολόγησε τον φόνο του Σέργιου φτάνουν στο σπίτι των Σεβαστών. Η Μυρσίνη γίνεται θηρίο ανήμερο, καθώς ήταν η μόνη που από την αρχή έλεγε και ξανάλεγε ότι οι Σταμίραινες είναι οι φόνισσες του παιδιού της. Τώρα κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει από το να ορμήσει στην Ελένη φωνάζοντας πως θα τη θάψει ζωντανή.

Η Θεοδοσία ξέρει πια όλη την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και για το ποιες είναι οι δολοφόνοι του και δεν χάνει ευκαιρία να το πει στην Ελένη. Εκείνη φοβούμενη ότι θα τις προδώσει, αποφασίζει να παραδοθεί. Πηγαίνει στον ενωμοτάρχη και ομολογεί ότι εκείνη σκότωσε τον άντρα της. Θέλοντας να... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share