Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Rebeca Manríquez: Δείτε πως είναι σήμερα, στα 61 της χρόνια, η «Καρλότα» από τη «Μαρία της γειτονιάς»

Πραγματικά αγνώριστη!

28 Ιουλίου 2020 10:47
Rebeca Manríquez: Δείτε πως είναι σήμερα, στα 61 της χρόνια, η «Καρλότα» από τη «Μαρία της γειτονιάς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι «τηλενουβέλες» υπήρξαν iconic κατά τα 90s και 00s. Οι σαπουνόπερες από το Μεξικό και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής μας κρατούσαν συντροφιά τα μεσημέρια και τα απογεύματα, όταν γυρίζαμε από το σχολείο.

Πολλές σειρές πέρασαν από τις οθόνες μας, καμία όμως δεν μας επηρέασε όσο η «Μαρία της γειτονιάς».

Μεγαλώσαμε με την γλυκιάΜαρία, τις φαρμακερές ατάκες της Σοράγια και το μεξικάνικο δράμα που σήμερα φαντάζει κωμικό.

Και μπορεί να έχουμε ξαναδεί την Ταλία και την Ιτάτι Καντοράλ από τότε, ως πιο διάσημες, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε τι απέγιναν πολλοί από τους ηθοποιούς.

Μια βόλτα στο διαδίκτυο και στα social media, όμως, μπορεί να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες, όπως το πώς είναι σήμερα η «Καρλότα».

Η «Καρλότα» ήταν η κακιά και κουτσομπόλα υπηρέτρια στο σπίτι των Ντε λα Βέγκα, που δεν συμπαθούσε τη Μαρία.

Ο Ναντίτο το... "γύρισε": Ο γιος της "Μαρίας της γειτονιάς" έγινε 41 και πρωταγωνιστεί σε σειρά του Netflix σαν ομοφυλόφιλος!

Τον θυμάστε τον Ναντίτο από την "Μαρία της γειτονιάς"; Στο internet του σήμερα και του... copy paste αν ψάξετε θα βρείτε ότι ο Ναντίνο, κοινώς ο Οσβάλντο Μπεναβίδες, δεν είναι 24 ετών, όπως "κοπιάρουν" όλοι το ίδιο θέμα εδώ και χρόνια αλλά έφτασε στα 41 του χρόνια!

Τα χρόνια έχουν περάσει και ο αγαπημένος ηθοποιός πλέον πρωταγωνιστεί σε μεξικάνικη σειρά του Netflix! Ο "Ναντίντο" μάλιστα έχει έναν ρόλο που κάνει τον ομοφυλόφιλο ενώ δεν λείπουν και οι σκηνές... πάθους με άλλους άνδρες!

Όσο για την σειρά; Πρόκειται για την "Βασίλισσα της τελίκας" και σάρωσε στην πλατφόρμα του Netflix! Ποια είναι η υπόθεση της;

Ύστερα από 20 χρόνια, η Άνα Μαρία επιστρέφει στο Μεξικό και διεκδικεί τον έλεγχο της οικογενειακής αυτοκρατορίας τεκίλας που απειλείται από τα μυστικά και τη διαφθορά.
Πρωταγωνιστούν:Ιρένε Αζουέλα,Χουάν Μανουέλ Μπερνάρ,Οσβάλντο Μπεναβίδες
Δημιουργοί:Ντιέγκο Γκουτιέρεζ

Y.Γ.: Αξίζει να σημειωθεί πως στην κανονική του ζωή ο "Ναντίτο" είναι straight και φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή Esmeralda Pimentel, ενώ σενάρια τους θέλουν να παντρεύονται σύντομα!

Δείτε και το trailer της σειράς παρακάτω στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share