Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Είχα ερωτευτεί τον..." - Ο κρυφός έρωτας της Μαρίας Μπεκατώρου

Έκανε την αποκάλυψη

26 Ιουλίου 2020 17:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2 Night Show» τον μεγάλο της έρωτα!

Η παρουσιάστρια που μιλάει ανοιχτά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη δημοσίως. Η Μαρία Μπεκατώρου, λοιπόν, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το παρελθόν της και με ποιους ήταν ερωτευμένη!

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πώς ήταν ερωτευμένη με τον Φάνη Χριστοδούλου! Αναλυτικά είπε: «Στην εφηβεία είχα ερωτευτεί τον Patrick Swayze και του είχα γράψει και γράμμα, και τον Φάνη Χριστοδούλου. Τότε, το 1987 με το Ευρωπαϊκό, γινόταν χαμός. Δεν θυμάσαι τα κοριτσάκια; Και τον Φασούλα ερωτευόντουσαν».

«Η δοκιμασία με τον κορωνοϊό...» - Ανατριχιάζει η Μαρία Μπεκατώρου

Συγκλόνισε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και την αποκάλεσε ως δοκιμασία, αναφορικά με την εποχή, όπου άπαντες έμειναν στο σπίτι.

Η διάσημη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, όταν αποφασίστηκε η χώρα να βρεθεί σε καραντίνα, σε συνέντευξη με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, χωρίς ποτέ να χάνει το χαμόγελό της, ενώ αυτή την εποχή προκαλεί... εγκεφαλικά με το μπικίνι της.

Η Μαρία Μπεκατώρου, μάλιστα, είχε μιλήσει και για την τύχη του «Your Face Sounds Familiar», ενώ με τη γενική της στάση απέναντι στο εν λόγω ζήτημα εξέπεμψε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

Δείτε το βίντεο:

«Προσπαθώ πολύ αλλά ακόμα δεν μπορώ να…»: Λύγισε η Μαρία Μπεκατώρου!

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στις προσπάθειές της να κάνει ένα παιδί και στο ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα μωρό. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται σ' αυτό η Μαρία Μπεκατώρου!

Είναι ακόμη στις επιθυμίες σου ένα παιδί;

Φυσικά, και ακόμη προσπαθώ γι’ αυτό.

Το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού θα το σκεφτόσουν;

Όχι ακόμη. Είμαι, όπως σου είπα, στη φάση που προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί και το πιστεύω. Στην πορεία μπορεί να το σκεφτώ και αυτό.

Η άποψη σου για την υιοθεσία ποια είναι;

Ένα πολύ σημαντικό έργο. Μια γενναία πράξη αγάπης. Στην Ελλάδα βέβαια πρέπει να πληρούνται πολλές και συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια υιοθεσία. Και νομίζω υπάρχει και μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία. Έχω φίλους που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για να καταφέρουν να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share