Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιάννης Μπέζος: Δεν φαντάζεστε ποια πανέμορφη συμπρωταγωνίστρια του έχει παντρέψει

Δεν είχαμε ιδέα!

26 Ιουλίου 2020 15:38
Γιάννης Μπέζος: Δεν φαντάζεστε ποια πανέμορφη συμπρωταγωνίστρια του έχει παντρέψει

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό με ανεπανάληπτες επιτυχίες στο βιογραφικό του τόσο για τη συμμετοχή του σε θεατρικές παραστάσεις όσο και σε τηλεοπτικές σειρές. Όλοι γνωρίζουμε πως εδώ και χρόνια είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη ενώ κατά καιρούς διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή βλέπουν το φως της δημοσιότητας ακόμη κι αν ο ίδιος κρατά ένα χαμηλό προφίλ, δείτε εδώ την οικονομική τραγωδία που "χτύπησε" τον ηθοποιό.

Χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" στον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου υποδυόταν το σύζυγο της Κατερίνας Λέχου. Κάτι παραπάνω όμως συνδέει τους δύο ηθοποιούς που μέχρι πρότινος σχεδόν κανείς δε γνώριζε.

Η Κατερίνα Λέχου είναι παντρεμένη με τον Μάνο Στρατάκη.Ο γάμος είχε γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα στην Πάτμο ενώ παρόντες ήταν μόνο οι κουμπάροι τους Γιάννης Μπέζος και Ναταλία Τσαλίκη.

Χώρισε ο Γιάννης Μπέζος για τα μάτια άλλης γυναίκας

Αλήθεια πόσοι από εσάς γνώριζαν πως ο Γιάννης Μπέζος είναι δύο φορές παντρεμένος και χώρισε από την πρώτη του γυναίκα για τα μάτια της Ναταλίας Τσαλίκη;

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν μερικά χρόνια, όταν είχε αποκαλύψει πως όταν γνώρισε την Ναταλία ήταν ήδη παντρεμένος!

Τώρα ποια ήταν η κυρία αυτή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού ο ίδιος δεν θέλει να μαθευτεί το παραμικρό!

«Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία "δέθηκα" πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share