Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Σοφία Αλιμπέρτη: "Από παιδάκι ήμουν ερωτευμένη με τον..."

Σοκάρουν οι δηλώσεις της ηθοποιού

26 Ιουλίου 2020 14:17
Σοφία Αλιμπέρτη:
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει υπάρξει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και αν μη τι άλλο πολλοί ήταν οι άντρες που έτρεξαν πίσω της. Μια δήλωσή της όμως ήταν εκείνη που σόκαρε τους πάντες όταν χαρακτηριστικά είπε "από παιδάκι ήμουν ερωτευμένη με τον...". Σε ποιον αναφερόταν η όμορφη ηθοποιός; Ωστόσο, εξίσου σοκαριστική παραμένει και η αποκάλυψη της ηλικίας της μιας και δεν της φαίνεται καθόλου, δείτε εδώ πόσο χρονών είναι.

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010 τα πάντα για τη σχέση της με το Γιάννη Πάριο:” Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου».Και συνέχισε τότε λέγοντας:«Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο”.

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα

Ξέρετε ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Σοφίας Αλιμπέρτη; Πάθαμε πλάκα! Η Σοφία Αλιμπέρτη υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς, η απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

Σοφία Αλιμπέρτη όνομα

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζοντας να ζήσει μόνιμα στην Πάρο. Γι' αυτό και μόλις την είδαμε πάθαμε σοκ μιας και είναι πραγματικά αγνώριστη. Δείτε εδώ πώς είναι σήμερα. Πάμε όμως στο θέμα μας! Ξέρετε ποιο είναι όμως το πραγματικό της όνομα;

Το πραγματικό όνομα της ηθοποιού είναι Σοφία Παρλαμά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share