Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η «Ζουμπούλια» από το Παρά Πέντε στα 63 της με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Ακομπλεξάριστη!

26 Ιουλίου 2020 07:52
Η «Ζουμπούλια» από το Παρά Πέντε στα 63 της με μαγιό και χωρίς ρετούς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη φορά που την είδαμε με μαγιό ήταν στο «Παρά Πέντε».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και μόλις είδαμε την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό!

Η ίδια πόζαρε δίχως ίχνος ρετούς και πραγματικά στα 62 της χρόνια διαθέτει μια απίστευτη επιδερμίδα.

Η Ελισάβετ μπορεί να έχει κάποια κιλά παραπάνω αλλά είναι μία γυναίκα ακομπλεξάριστη και με αυτοπεποίθηση κι εμείς υποκλινόμαστε όχι μόνο την ωραία πόζα της στη θάλασσα αλλά και στην υπέροχη διάθεση της.

Ποια διάσημη ηθοποιός σαπουνόπερας προοριζόταν για τη Ντάλια του «Παρα Πέντε»; Αδιανόητο!

Η επί χρόνια πρωταγωνίστρια μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών ερωτήθηκε αν έχει απορρίψει κάποια πρόταση για συνεργασία που αργότερα μετάνιωσε, βλέποντας τη δουλειά που απέρριψε να γίνεται μεγάλη επιτυχία. Ποια θα έπαιζε στο "Παρά Πέντε";

Εκτός από τον ρόλο της Χαράς στο "Καφέ της Χαράς" που προοριζόταν για άλλες ηθοποιούς, ακόμα ένας ρόλος που δεν ήταν γραμμένος για την Σμαράγδα Καρύδη.Η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» έκανε μία σειρά αποκαλύψεων στον Θέμη Γεωργαντά. Τόνισε πως πάντα επέλεγε σωστά τους ρόλους της και μόνο μία φορά έχασε έναν ρόλο, που αργότερα έγινε τεράστια επιτυχία.

«Που να απέρριψα και μετά να γίνεται επιτυχία, ούτε ένας. Αμέσως έλεγα «ναι» σε ότι μυριζόμουν ότι θα έχει επιτυχία. Μία φορά έγινε λίγο πρωθύστερη πρόταση. Είχα πει ήδη «ναι» στη «Βέρα στο δεξί» και μετά από δύο μέρες που είχα υπογράψει ήρθε η πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη για το «Παρά πέντε». Για τον ρόλο της Ντάλιας, που έκανε η Σμαράγδα με μεγάλη επιτυχία», δήλωσε η ηθοποιός κάνοντας τους φανς της σειράς να αναρωτιούνται πόσο διαφορετικός θα ήταν ο ρόλος αν τον έπαιζε η ίδια.

Νεκρός κι άλλος ηθοποιός του Παρά Πέντε: Πέθανε από Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση σε νεαρή ηλικία!

Θλίψη προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας (20/07) η τραγική είδηση ενός ακόμα νεαρού ηθοποιού, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε παίξει και στην σειρά "Παρά Πέντε" του Mega!

Συγκεκριμένα από την ζωή έφυγε ο ηθοποιός Γιάννης Καλάκος, ο οποίος είχε πάρει μέρος σε ένα επεισόδιο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη και έκανε τον γιατρό! Ένας από τους δικούς του ανθρώπους που ήταν κοντά του μέχρι το τέλος ενημέρωσε τον κόσμο για την απώλεια του ηθοποιού.Ενώ, σε νοσοκομείο και μάλιστα σε κρίσιμη κατάσταση είναι γνωστή ηθοποιός.

«Ο Γιάννης Καλάκος έφυγε για αυτό το τελευταίο ταξίδι αφού πάλεψε με μία δύσκολη, δυσδιάγνωστη και ανίατη ασθένεια, την Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση, που παραλύει σταδιακά νευρώνες και μύες. Ηθοποιός, σκηνοθέτης, δάσκαλος, συνάδελφος, σύντροφος, εργάστηκε πολλά χρόνια στα σχολεία μέχρι και την τελευταία στιγμή που μπορούσε να στέκεται όρθιος χωρίς βοήθεια. Και εκεί, έφτιαξε μαγικές παραστάσεις για παιδιά, παραστάσεις με ερασιτεχνικές ομάδες επίσης, που άφησαν αυτό το ιδιαίτερο αποτύπωμά τους, μία μικρή σφραγίδα του Γιάννη.

Ο Γιάννης είχε πάθος και ταλέντο στη δουλειά του. Και είχε πάντα μια ιδέα, μια σπίθα, ένα σχέδιο που μάζευε σιγά σιγά το υλικό και του έδινε πνοή σε ένα θεατρικό εγχείρημα. Στον υπολογιστή του και στα σημειωματάρια του, οι σημειώσεις είναι άπειρες.

Από πολύ μικρός, στον Βύρωνα, πιτσιρικάς δημοτικού και αργότερα στην εφηβεία του, έγραφε, οργάνωνε ομάδες, και παραστάσεις και συμμετείχε σε διαγωνισμούς θεάτρου, πολύ πιο πριν σπουδάσει αυτό που αγαπούσε και εργαστεί επαγγελματικά στον χώρο.

Ήταν ένας πολύπλοκος και υπέροχος άνθρωπος, θαρραλέος. Νιώθω χαρά, ευγνωμοσύνη και περηφάνια που τον συντρόφευσα αυτά τα δέκα χρόνια, από τότε που συναντηθήκαμε για πρώτη φορά. Μου είπε πολλές ιστορίες, πολλές ανησυχίες του, πολλά σχέδια, κοντά του ακολουθούσα αυτό τον αεικίνητο ρυθμό που οδηγούσε τη ζωή του. Και στον δρόμο αυτό βρέθηκαν φίλοι και αγαπημένοι πολλοί , συνάδελφοι και μαθητές και μαθήτριες του, που θα τον θυμούνται πάντα.

Η ημέρα και ώρα της αποχαιρετιστήριας τελετής, θα ανακοινωθούν σύντομα. Εδώ, στον τοίχο του Γιάννη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τον Γιάννη Καλάκο αποχαιρετούν γνωστοί ηθοποιοί γράφοντας συγκινητικά μηνύματα στη σελίδα του.

"15 χρονών κι ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκα σ ένα πρόχειρο στημένο σκηνικό στην αυλή του 2ου λυκείου στο Βύρωνα παίζοντας Ψαθά ... κι ήρθες και μου είπες να έρθω στην θεατρική ομάδα που έχεις φτιάξει και στην τελική άναψες τη φιτιλιά της ζωής μου... σ ευχαριστώ βρε Γιάννη... καλό σου ταξίδι..." γράφει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Ο πρώτος μου σκηνοθέτης και επί σκηνής δάσκαλος… Παιδιά ακόμα, χάρη σε αυτόν δημιουργήσαμε ερασιτεχνική ομάδα στο γυμνάσιο, με τους Vasilis Charalampopoulos A, ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΟΝΤΕΛΛΗ, Δήμητρα Χ”τρακόσα, τις αδερφές Χατζηχαραλάμπους και άλλους. Βραβευτήκαμε μάλιστα σε πανελλήνιο διαγωνισμό! Εγώ κι ο Βασίλης ακολουθήσαμε, τα άλλα παιδιά τραβήξανε άλλους δρόμους. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν δεν είχε βρεθεί στον δρόμο μας. Τα λέγαμε κάπου κάπου, μα τελευταία είχαμε καιρό να μιλήσουμε… Κρίμα Γιαννάκο μου… πολύ στεναχωρήθηκα…», γράφει από την πλευρά του ο Σταύρος Νικολαϊδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share