Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου: «Γιατί δεν κάνω παιδιά… Τα πολλά φάρμακα»

Μίλησε ανοιχτά

25 Ιουλίου 2020 17:20
Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου: «Γιατί δεν κάνω παιδιά… Τα πολλά φάρμακα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε ανοιχτά για την προσπάθεια της να κάνει παιδιά και πώς οι θεραπείες έχουν επηρεάσει τη ζωή της. Πολλές είναι οι γυναίκες που μπορούν να ταυτιστούν μαζί της.

«Έχω περάσει στιγμές που πρέπει να είμαι χαρούμενη και παράλληλα ξέρω ότι το πρωί μπορεί μα έχω περάσει κάπως δύσκολα….»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Μαρία Μπεκατώρου συγκινεί με την εξομολόγησή της στην εκπομπή Dot, για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί. Η παρουσιάστρια μίλησε για το θέμα χωρίς περιστροφές…

«Το θέμα του παιδιού, δυστυχώς, άρχισε να μας απασχολεί αργά. Επειδή περάσαμε πολλά χρόνια που ήμασταν σαν ζευγαράκι για καφέ και φαγητό και ο καθένας σπίτι του μετά, θέλαμε να το ζήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε το «οι δυο μας κάτω από την ίδια στέγη». Αυτό μας πήγε πίσω.

Όταν σου λένε ότι πρέπει να το προσπαθήσουμε αλλιώς και ότι έχουν περάσει τα χρόνια και είσαι οριακά, η γονιμότητά σου έχει πέσει λόγω ηλικίας, εκεί το θες ακόμα περισσότερο.

Εμείς με τον Αντώνη δεν είναι ότι δεν είμαστε ευτυχισμένοι κι έτσι, απλά πιστεύουμε και οι δύο ότι έχουμε πολλή αγάπη να δώσουμε σε ένα παιδί.

Το έχουμε δει απόλυτα ισορροπημένα. Δηλαδή, ναι μεν το θέλουμε αλλά… τα πολλά φάρμακα… Έχω περάσει στιγμές που πρέπει να είμαι χαρούμενη και παράλληλα ξέρω ότι το πρωί μπορεί μα έχω περάσει κάπως δύσκολα. Να παίρνω κάποια φάρμακα και να έχω πρηστεί ή τα φάρμακα αυτά να μου δημιουργούν νεύρα. Είναι πολλά.

Ζούμε σε μία κοινωνία που όταν η γυναίκα είναι παντρεμένη, μετά από δύο τρία χρόνια ξεκινάνε ερωτήσεις «πότε θα κάνεις παιδί και γιατί δεν κάνεις παιδί». Δεν γίνεται να κάνει κάποιος αυτή την ερώτηση. Δεν ξέρεις αν δεν μπορεί ή αν δεν το θέλει. Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν. Γιατί, λοιπόν, να μπει η γυναίκα στη διαδικασία να απαντήσει. Εμένα με ρωτούσαν συνέχεια».

«Η δοκιμασία με τον κορωνοϊό...» - Ανατριχιάζει η Μαρία Μπεκατώρου

Συγκλόνισε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και την αποκάλεσε ως δοκιμασία, αναφορικά με την εποχή, όπου άπαντες έμειναν στο σπίτι.

Η διάσημη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, όταν αποφασίστηκε η χώρα να βρεθεί σε καραντίνα, σε συνέντευξη με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, χωρίς ποτέ να χάνει το χαμόγελό της, ενώ αυτή την εποχή προκαλεί... εγκεφαλικά με το μπικίνι της.

Η Μαρία Μπεκατώρου, μάλιστα, είχε μιλήσει και για την τύχη του «Your Face Sounds Familiar», ενώ με τη γενική της στάση απέναντι στο εν λόγω ζήτημα εξέπεμψε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share