Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έλενα Τσαβαλιά: Χωρίζει τελικά με τον Μάρκο Σεφερλή;

Μίλησε ανοικτά

25 Ιουλίου 2020 14:54
Έλενα Τσαβαλιά: Χωρίζει τελικά με τον Μάρκο Σεφερλή;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για όλους και για όλα μίλησε η Έλενα Τσαβαλιά πρόσφατη συνέντευξή της. Η ηθοποιός πάντα ειλικρινής απάντησε για τις φήμες περί χωρισμού ενώ αποκάλυψε αν της λείπει η πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε με τον άντρα της Μάρκο Σεφερλή.

«Δεν ήταν καινούργιο το φαινόμενο, δεν με εντυπωσίασε ούτε με εξέπληξε. Η φήμη του διαζυγίου έχει ξεκινήσει από το 2010, που σταμάτησα να παίζω στο «Δελφινάριο». Από το πρώτο καλοκαίρι που δεν ήμουν εκεί άρχισαν οι φήμες ότι χωρίζουμε, επειδή δεν με έβλεπαν εκεί. Δυστυχώς για εκείνους, ευτυχώς για μας, αυτό δεν υφίσταται, έχουν βγει αναληθείς και αναξιόπιστοι όλοι αυτοί που το έχουν πει, γιατί εμείς συνεχίζουμε να είμαστε μαζί», τονίζει για τον χωρισμό της στο Λοιπόν.

Όσο για το αν της λείπει το πρωινό; Συνεχίστε παρακάτω…

«Τηλεόραση έκανα παλαιότερα με μια μορφή και πιο πρόσφατα με μια άλλη, είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Κάθε φορά είναι μια ωραία εμπειρία με τα σίριαλ και με το πρωινό που έκανα. Η τηλεόραση μου λείπει στο βαθμό που μου λείπει και το θέατρο, όταν δεν κάνω θέατρο», είπε.

Έλενα Τσαβαλιά: Η μεγάλη μάχη με την νευρική ανορεξία - Βράχος δίπλα της ο Μάρκος Σεφερλής!

Από την Αντζελίνα Τζολί μέχρι τη Ζέτα Δούκα, κι από την Αμάλ Κλούνεϊ μέχρι την ΄Αβα Γαλανοπούλου. Πέντε ελληνίδες και πέντε ξένες διασημότητες από το χώρο της showbiz που εχουν πολεμήσει με τη νευρική ανορεξία. Δέκα περιπτώσεις που αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα - το οποίο ήρθε στο προσκήνιο με τον πιο οδυνηρό τρόπο με την απώλεια της Νανάς Καραγιάννη σε ηλικία μόλις 38 ετών - είναι πολύ πιο σύνθετο απ' ότι μπορεί να νομίσει κανείς.

Αλήθεια θυμάστε την περιπέτεια που είχε και η Έλενα Τσαβαλιά; Τότε που ο Μάρκος Σεφερλής στάθηκε δίπλα της σαν βράχος; Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share