Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο γιος του έγινε 26 ετών και είναι ένας κούκλος

Τι λέτε; Μοιάζουν;

25 Ιουλίου 2020 12:07
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο γιος του έγινε 26 ετών και είναι ένας κούκλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται για έναν παρουσιαστή πολύ αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή του που για χρόνια κρατάει συντροφιά και διασκεδάζει τους τηλεθεατές.

Ο λόγος για τον Σπύρο Παπαδόπουλου, παρουσιαστή της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, που προβάλλει η τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής έχει αποκτήσει έναν γιο με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα, τον Αλέξανδρο, ο οποίος σήμερα είναι 26 ετών και είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας.

Με την ευκαιρία διαβάστε κι αυτό: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήγαινε κάθε βράδυ στο νοσοκομείο - Ο λόγος συγκινεί

Δείτε εικόνες του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον γιο του από βραδινή τους έξοδο καθώς επίσης και εικόνες του νεαρού που εντοπίσαμε στα social media:

"Έχω κουραστεί": Βάζει ένα τέλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ραγδαίες είναι οι τηλεοπτικές εξελίξεις με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος παρότι ανανέωσε πρόσφατα για ακόμα ένα χρόνο με τον ΣΚΑΙ φαίνεται πως μετά το πέρας θα "κρεμάσει τα παπούτσια του"!

Ο ίδιος μάλιστα σε περσινή του συνέντευξη είχε τονίσει πως έχει κουραστεί κάτι που δείχνει πως οι σκέψεις για απόσυρση έχουν αρχίσει να ωριμάζουν στο μυαλό του! Λέτε να μπει ένα τέλος εποχής με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το "Στην υγειά μας ρε παιδιά";

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πέρσι τέτοια εποχή:

«Ναι, δεν με παίρνει να τη σταματήσω. Εννοώ ότι θα πέσουν να με φάνε. Αλλά έχω κουραστεί. Δηλαδή θα ήθελα να τη σταματήσω. Αν μου λέγανε αύριο ότι βρήκαν κάποιον που τους αρέσει και τον εμπιστεύονται, θα πέταγα από τη χαρά μου. Έχω κουραστεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν έχω ποτέ ρεπό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Γιατί με την εκπομπή, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, όπως και με το θέατρο, δεν έχω μια σχέση του στυλ ότι ξέρω τα κόλπα για να τη βγάλω εύκολα. Κάθε φορά έχω την ίδια αγωνία. Χρειάζεται μελέτη, όχι μόνο για το τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και για όσους θα είναι εκεί, που μπορεί να κινηθεί η κουβέντα. Υπάρχει άγχος. Κάθε φορά, αν δεν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο για να δω να χαλαρώνουν μερικές γραβάτες και να νιώσω ότι η εκπομπή έχει χημεία, είμαι χάλια.

Διότι, ξέρετε, πολλοί σκέφτονται ότι απλά μαζεύεστε γύρω από ένα τραπέζι και πίνετε κρασί, σιγά το δύσκολο… Όντως, πολλοί το σκέφτονται αυτό και ορισμένοι το γράφουν κιόλας. Αλλά δεν μπορεί να ξέρει κιόλας ο άλλος. Σε βλέπει να περνάς μια χαρά και σου λέει ‘ρε συ πληρώνεσαι κιόλας;’».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share