Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Με ενοχλεί που...» - Απασφάλισε ο Μιχάλης Ρακιντζής

Όλα όσα είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής

24 Ιουλίου 2020 13:41
«Με ενοχλεί που...» - Απασφάλισε ο Μιχάλης Ρακιντζής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απασφάλισε ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο οποίος έκανε τη δική του κατάθεση ψυχής και σχολίασε την επικαιρότητα, όπως και τον νέο του δίσκο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, όπου αναφέρθηκε στο νέο του single, το τραγούδι «Ο παλιός μου εαυτός», το οποίο έχει κερδίσει επίσης τις καρδιές μας και δείχνει πόσο διαχρονικός είναι ο ίδιος, τη στιγμή που επικρατεί θλίψη για τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο Ρακιντζής, μάλιστα, επεσήμανε πως οι μουσικές της δικής του εποχής, στις δεκαετίες του 1980 και του 1990, ήταν καλύτερες από τις σημερινές, προσθέτοντας πως δεν του αρέσουν τα σημερινά ακούσματα της ελληνικής trap.

Δεν έχει, παράλληλα, κρύψει ποτέ το ενδιαφέρον του για όσα συμβαίνουν καθημερινά και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και με την Αγία Σοφία. «Εγώ λέω να... ξαμολήσουμε τον κύριο Φλώρο», ανέφερε στην αρχή, κάνοντας λόγο για τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, και στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «με ενοχλεί να παίρνουμε βοήθεια από τους ξένους. Πρέπει να είμαστε αυτάρκεις, να βοηθάμε εμείς τους άλλους και... να μην ψαρώνουμε».

Ο Ρακιντζής είχε και μια άλλη, ενδιαφέρουσα άποψη για την Αγία Σοφία. «Ας το δούμε αλλιώς. Συμφωνώ πως μόνο εμείς έχουμε αυτό το σπουδαίο δέσιμο μαζί της, αλλά σκεφτείτε απλά πως εκατομμύρια μουσουλμάνοι θα της υποκλιθούν», ήταν τα λόγια του.

Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά τις διακοπές στη Μύκονο με την Ιωάννα Τούνη, βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς χρειάστηκε να κάνει εσπευσμένα εισαγωγή, λόγω αφόρητων πόνων και υψηλού πυρετού.

Η φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία είχε και αυτή μία περιπέτεια που την είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο, βλέποντας την κατάσταση της υγείας της να χειροτερεύει όσο περνούσαν οι ώρες, τη μετέφερε σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες.

Η Βρισηίδα έκανε αμέσως το τεστ για κορωνοϊό, το οποίο ευτυχώς βγήκε αρνητικό, αλλά οι γιατροί της συνέστησαν να περάσει το βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου, καθώς διέγνωσαν μια λοίμωξη στο στομάχι.

Η Δήμητρα έμεινε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και, ως λάτρης του Instagram, δεν σταμάτησε να την απαθανατίζει με το κινητό της και να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share