Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου

Το τεστ για κορωνοϊό και οι αφόρητοι πόνοι

23 Ιουλίου 2020 20:08
Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά τις διακοπές στη Μύκονο με την Ιωάννα Τούνη, βρέθηκε στο νοσοκομείο καθώς χρειάστηκε να κάνει εσπευσμένα εισαγωγή, λόγω αφόρητων πόνων και υψηλού πυρετού.

Η φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία είχε και αυτή μία περιπέτεια που την είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο, βλέποντας την κατάσταση της υγείας της να χειροτερεύει όσο περνούσαν οι ώρες, τη μετέφερε σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες.

Η Βρισηίδα έκανε αμέσως το τεστ για κορωνοϊό, το οποίο ευτυχώς βγήκε αρνητικό, αλλά οι γιατροί της συνέστησαν να περάσει το βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου, καθώς διέγνωσαν μια λοίμωξη στο στομάχι.

Η Δήμητρα έμεινε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και, ως λάτρης του Instagram, δεν σταμάτησε να την απαθανατίζει με το κινητό της και να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή...»: Τραγική εξέλιξη για αγαπημένο πρόσωπο του Ανδρέα Γεωργίου από τις 8 Λέξεις

Μπορεί ο Ανδρέας Γεωργίου να ξεκίνησε τα γυρίσματα για την πετυχημένη σειρά, 8 Λέξεις, όμως δεν λείπει λεπτό από το πλευρό της γιαγιάς του η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο Κύπρου και είχε τα γενέθλια της.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το προσωπικό του νοσοκομείου να φέρνει την τούρτα στη... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Στο νοσοκομείο ο Τζώνυ Βαβούρας - Εξελίξεις με την υγεία του

Στα επείγοντα μεταφέρθηκε την Τρίτη (23/06), ο ηθοποιός - τραγουδιστής, Τζώνυ Βαβούρας, μετά από ενοχλήσεις στην καρδιά.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστό την δυσάρεστη είδηση: «Καλησπέρα από την Ευρωκλινική..... Είχα χρόνια να περάσω αλλά με την ευκαιρία μιας (ακόμα) ενόχλησης στην καρδιά εισήχθην στα επείγοντα δια τας αναγκαίας εξετάσεις και θα παραμείνω για ένα καλό ξεσκόνισμα..... Μην βιάζεστε, λέω να μην την κάνω ακόμα !!!!!! Χαρ χαρ χαρ !!!!». Η είδηση συγκλόνισε, όπως και αυτή του θανάτου γνωστού ηθοποιού.

Το πρωί της Τετάρτης (24/06) ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας: «Τη σκαπουλάραμε και αυτή τη φορά!!!! Την βγάλαμε με αγγειοπλαστική, μπαλονάκι, ξεβούλωμα του παλιού στεντ και προσθήκη ενός ακόμα στην περισπωμένη (αρτηρία).... Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.... You made my day.... Αύριο βγαίνω και ξεκινάει μια καινούργια μέρα!!!!! Με αγάπη Vavourobocop !!!!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share