Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ανησυχήσαμε: Αγνώριστη η Αννίτα Πάνια, δείτε τη λήψη που αναστάτωσε τους φίλους της!

Φωτογραφία που σοκάρει!

23 Ιουλίου 2020 09:58
Ανησυχήσαμε: Αγνώριστη η Αννίτα Πάνια, δείτε τη λήψη που αναστάτωσε τους φίλους της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία της Αννίτας Πάνια κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει το «σπασμένο» πρόσωπο της παρουσιάστριας!

Όλη η έκπληξη, φαίνεται πως προκλήθηκε, από το ότι η πραγματική της εικόνα της παρουσιάστριας απέχει από κείνη που βλέπουμε στην διάρκεια της εκπομπής της, αυλαία στην οποία έριξε πριν 3 μέρες. Με λίγα λόγια είναι σαν να έχει υποστεί εγκεφαλικό! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σίγουρα η λήψη των φωτογραφιών είναι κακής ποιότητας!

Η Αννίτα Πάνια, απαθανατίστηκε με πρησμένα χείλη και παρά το ότι φορούσε τεράστια μαύρα γυαλιά, προκάλεσε τους αναγνώστες μας!

Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

"Δεν ήθελα να κάνω παιδί...": Σοκαριστική αποκάλυψη από την Αννίτα Πάνια!

Δεν ήθελα να κάνω παιδί! Με αυτόν τον άντρα το παιδί με διάλεξε!" λέει η Αννίτα Πάνια! Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την ίδια σε συνέντευξη κόλαφο! Τι έχει συμβεί;

Η Αννίτα Πάνια ρωτήθηκε από το Νίκο Μουτσινά για το πως είναι ως μητέρα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι με τον Νίκο Καρβέλα της... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Γεννητούρια για την... Αννίτα Πάνια - Σε πελάγη ευτυχίας

Πριν από λίγο καιρό η συνεργάτιδα της Αννίτας Πάνια είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Αννίτα Κοίτα πως περιμένει το πρώτο της παιδάκια και πριν από λίγες ώρες γέννησε!

Ο λόγος για την Μάρτζυ Λαζάρου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη και ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, παντρεύτηκαν το... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Αννίτα Πάνια: Αυτά είναι τα κιλά της - Θα πάθετε πλάκα

Πόσα κιλά ζυγίζει τελικά η Αννίτα Πάνια; Αυτό το νούμερο λέει η ζυγαριά της και δεν πάει το μυαλό σας αφού πραγματικά δεν της φαίνεται καθόλου!

Η παρουσιάστρια είναι γεννημένη το 1970. Πριν αρχίσει την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 με την εκπομπή συνοικεσίων... μάθετε τα κιλά της Αννίτας Πάνια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share