Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μυστική εγκυμοσύνη για λαμπερό ζευγάρι: Έγιναν γονείς για 2η φορά

Απέκτησαν ένα αγοράκι

21 Ιουλίου 2020 17:23
Μυστική εγκυμοσύνη για λαμπερό ζευγάρι: Έγιναν γονείς για 2η φορά
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Justin Timberlake και η Jessica Biel. Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ κράτησε επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της 38χρονης ηθοποιού, η οποία γέννησε ένα αγοράκι την προηγούμενη εβδομάδα. Νέα εγκυμοσύνη έχουμε και για ζευγάρι στην ελληνική showbiz.

Για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους, η Jessica Biel φρόντισε από τα γενέθλιά της τον Μάρτιο και μετά να μη δημοσιεύσει καμία φωτογραφία στα social media, στην οποία να φαίνεται το σώμα της.

Ο Timberlake και η Biel γνωρίστηκαν το 2007, παντρεύτηκαν το 2012 και είχαν αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι, τον Σίλας, το οποίο είναι πέντε ετών. Το ζευγάρι είχε περάσει μια κρίση στον γάμο του όταν ο Justin Timberlake «συνελήφθη» σε τρυφερές στιγμές με τη συμπρωταγωνίστριά του, Alisha Wainwright στη Νέα Ορλεάνη το 2019.

Έγκυος πασίγνωστη τραγουδίστρια - Το κρατούσε κρυφό

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για μία από τις πιο εκκεντρικές περσόνες της διεθνούς showbiz. Μία αγαπημένη και φυσικά πασίγνωστη τραγουδίστρια, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανέβασε.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει προκαλέσει αρκετές φορές με την εμφάνισή της. Παρά την τάση της ωστόσο να μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, η εν λόγω τραγουδίστρια αποφάσισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Δείτε ποια είναι στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share