Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τζένιφερ Άνιστον: «Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Αυτός είναι ο κορωνοϊός»

Συγκλονίζει!

21 Ιουλίου 2020 09:42
Τζένιφερ Άνιστον: «Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Αυτός είναι ο κορωνοϊός»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η φωτογραφία που ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον στα social media για να δείξει στον κόσμο το σκληρό πρόσωπο του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός για ακόμη μια φορά κάλεσε τους πολίτες να φορούν μάσκα και να μην παίρνουν αψήφιστα τον ιό, την ίδια ώρα που αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για το εμβόλιο!

«Αυτός είναι ο φίλος μας ο Κέβιν. Απόλυτα υγιής χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Αυτός είναι ο κορωνοϊός. Αυτό είναι αληθινό» έγραψε η ηθοποιός συνοδεύοντας το μήνυμά της με τη συγκλονιστική φωτογραφία του φίλου της στο νοσοκομείο.

«Σκεφτείτε αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από τον φοβερό αυτό ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας αλλά κυρίως για τους εαυτούς σας. Ο κορωνοϊός προσβάλλει κάθε ηλικία», πρόσθεσε.

Και κατέληξε με ένα υστερόγραφο: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές Απριλίου. Ευτυχώς έχει σχεδόν αναρρώσει. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας».

Σοκ: Γνωστή ηθοποιός νοσηλεύεται με κορωνοϊό μαζί με την 8χρονη κόρη της

Η διάσημη Ινδή ηθοποιός, Αϊσουάρια Ράι Μπατσάν, και η 8χρονη κόρη της προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και εισήχθησαν σε νοσοκομείο, στο ίδιο όπου εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύονται ο σύζυγος και ο πεθερός της, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Times of India.

Ο πεθερός της Ράι, ο Αμιτάμπ Μπατσάν και ο γιος του, ο Αμπισέκ Μπατσάν, επίσης διάσημοι ηθοποιοί του Μπόλιγουντ, νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ναναβάτι του Μουμπάι από τις αρχές της εβδομάδας. Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Η Αϊσουάρια, πρώην Μις Κόσμος που συχνά περιλαμβάνεται στις λίστες με τις «ωραιότερες γυναίκες» του κόσμου, καθώς και η 8χρονη κόρη της, η Αράντια, βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό και μπήκαν σε καραντίνα στο σπίτι τους. Η εφημερίδα γράφει ωστόσο ότι χθες μητέρα και κόρη εισήχθησαν και αυτές στο ιδιωτικό νοσοκομείο Ναναβάτι.

Μια εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν ανταποκρίθηκε στα γραπτά μηνύματα που της εστάλησαν και στα τηλεφωνήματα που της έγιναν για περισσότερες διευκρινίσεις. Πολλοί θαυμαστές της οικογένειες προσευχήθηκαν αυτήν την εβδομάδα για την υγεία των αγαπημένων τους ηθοποιών.

Η 46χρονη Ράι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες στο Μπόλιγουντ και το Χόλιγουντ. Είναι επίσης το «πρόσωπο» διαφόρων πολυεθνικών εταιρειών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share