Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτη ομοιότητα: Δείτε για πρώτη φορά την μάνα της Ζέτας Μακρυπούλια και θα πάθετε πλάκα!

Κούκλες!

21 Ιουλίου 2020 07:49
Απίστευτη ομοιότητα: Δείτε για πρώτη φορά την μάνα της Ζέτας Μακρυπούλια και θα πάθετε πλάκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν δύο… σταγόνες νερό μοιάζουν η Ζέτα Μακρυπούλια με τη μητέρα της!

Το διαπιστώσαμε από μία παλιά φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός πρόσφατα, όταν η ίδια ήταν μωρό ακόμα, στην αγκαλιά της.

Η Ζέτα έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της αλλά κυρίως στη μητέρα της την οποία θεωρεί φύλακα άγγελό της. Και είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως εκείνη βρίσκεται σε κάθε σοβαρό βήμα της κοντά της και της δίνει τις απαραίτητες συμβουλές ή τη στηρίζει σε ό,τι και αν επιλέξει.

Βλέποντας τη φωτογραφία παρακάτω από τα τέλη της δεκαετίας του ’70, θα διαπιστώσετε πως η Ζέτα είναι ίδια η μητέρα της. Και για του λόγου το αληθές, δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που «ξέθαψε» η Ζέτα από τα συρτάρια της…

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Ένα μωράκι για τη Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Η γλυκιά ανακοίνωση!

Αλλαγή σελίδας για την Ζέτα Μακρυπούλια: Χωριστά από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τις διακοπές της έχει ξεκινήσει η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι ο Νίκος Μουτσινάς, με τον οποίο απολαμβάνει το ταξίδι της. Ωστόσο, στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν δεν είδαμε πουθενά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η παρουσιάστρια, από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην Πέλοπόννησο μαζί με τον... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Άφωνος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η πρόταση on air στη Ζέτα Μακρυπούλια από άλλον άνδρα που τον τρέλανε

Άφωνος έμεινε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια δέχθηκε πρόταση από άλλον άνδρα στον αέρα, η οποία τρέλανε το διάσημο τραγουδιστή, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια απάντησε δημόσια για τον «χωρισμό» τους.

Συγκεκριμένα, ένας διαγωνιζόμενος στο «Ρουκ Ζουκ» δημιούργησε ένα από τα στιγμιότυπα της χρονιάς, λέγοντάς της πως είναι... το θήραμά του, καθώς το «γύπινγκ» είναι το αγαπημένο του χόμπι.

Ο πιτσιρικάς αποδείχθηκε ετοιμόλογος και έτοιμος για... όλα, κάνοντας ένα τρομερό «πέσιμο» στην Ζέτα Μακρυπούλια, με αποτέλεσμα η τελευταία να ξεσπάσει στα γέλια. Η ίδια, βέβαια, δεν απάντησε στο τέλος αν θα ανταποκρινόταν, αλλά το σίγουρο είναι πως όσοι έβλεπαν το τηλεπαιχνίδι, το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share