Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Με χτύπησε στο κεφάλι πριν παντρευτούμε» - Νέες αποκαλύψεις από την Άμπερ Χερντ για τον Τζόνι Ντεπ

Όλα όσα είπε

20 Ιουλίου 2020 14:39
«Με χτύπησε στο κεφάλι πριν παντρευτούμε» - Νέες αποκαλύψεις από την Άμπερ Χερντ για τον Τζόνι Ντεπ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φώς» της δημοσιότητας από την Άμπερ Χερντ, με τη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ να συνεχίζεται και την πρώτη να μιλά για ένα περιστατικό, όπου δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι λίγο πριν παντρευτούν.

Η αιτία του καβγά, μάλιστα, είχε σχέση με κατηγορίες από την πλευρά του Τζόνι Ντεπ προς την τότε μέλλουσα σύζυγό του, αναφέροντάς της πως είχε σχέση με κάποιον άλλο «αστέρα» του Χόλιγουντ, ενώ αποκάλυψε πρόσφατα και ποιο ήταν το... μεσημεριανό του πρώτη της.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η μοναδική περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, για την οποία κατηγορείται ο Ντεπ. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει κατηγορίες για 14 περιπτώσεις, ενώ είναι στα δικαστήρια με τη «Sun», η οποία είχε δημοσιεύσει άρθρο, όπου στηλίτευε τις φερόμενες πρακτικές του.

Η δίκη των Ντεπ και Χερντ συνεχίζεται για 10η ημέρα και η Άμπερ κατέθεσε για ακόμη μια φορά. «Ήταν ένας καβγάς τον Ιανουάριο του 2015 σε ξενοδοχείο του Τόκιο και ο Τζόνι γονάτισε, για να με χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου», είπε η ίδια.

Οι δυο τους είχαν μεγάλη διαμάχη και για το προγαμιαίο συμβόλαιο εκείνη την εποχή, με την αδελφή του Τζόνι Ντεπ, Κρίστι Ντεμπρόφσκι, να επιμένει, αφού ο ηθοποιός συμμετέχει σε αρκετές επιχειρήσεις της. «Μου είπε πως εκείνος δεν το ήθελε, αλλά ταυτόχρονα με κατηγορούσε, ότι είχα σχέση με κάποιον άλλο αστέρα», συμπλήρωσε η Χερντ.

Η ίδια παραδέχθηκε πως, λόγω της διαφωνίας για το προγαμιαίο συμβόλαιο, είχε προσλάβει δικηγόρο, προσθέτοντας πως «είχα πει πολλές φορές στον Τζόνι και τους δικηγόρους του, ότι δε με ένοιαζαν τα χρήματά τους».

Σε ερώτηση της πλευράς του Ντεπ για το αν είχε τον πλήρη έλεγχο της σχέσης, απάντησε αρνητικά με κατηγορηματικό τρόπο, επισημαίνοντας πως «είχα πολύ μικρή ισχύ σε οποιαδήποτε απόφαση». Όταν, δε, τη ρώτησαν για πέντε μεγάλα διαμερίσματα στο Λος Άντζελες, όπου μετακόμισαν η αδελφή και ο φίλος της, αποκρίθηκε πως ο ίδιος ο Τζόνι Ντεπ δεν τους άφηνε να πληρώνει ενοίκιο.

Η ακρόαση συνεχίζεται, κάπως έτσι, με αμείωτο ενδιαφέρον και φαίνεται πως θα μας απασχολήσει τουλάχιστον για τρεις ακόμη εβδομάδες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share