Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ετών 55, αλλά δείχνει 20 η Έλενα Τσαβαλιά: Η γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή έχει το πιο fit σώμα στην Ελλάδα

Γυναικάρα από τις λίγες - Μα πώς τα καταφέρνει;

19 Ιουλίου 2020 11:57
Ετών 55, αλλά δείχνει 20 η Έλενα Τσαβαλιά: Η γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή έχει το πιο fit σώμα στην Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι, εδώ και χρόνια πλέον, η σύζυγος ενός από τους πιο γνωστούς κωμικούς δημιουργούς της χώρας μας, με την ίδια να έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο της υποκριτικής με πάμπολλες παραστάσεις στο βιογραφικό της.

Μιλάμε, φυσικά, για την Έλενα Τσαβαλιά, που είναι η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή και με τον οποίον συνεργάζεται επί σειρά ετών τόσο στο θεατρικό σανίδι, όσο και στις τηλεοπτικές τους εκπομπές, παρά τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει!

Η Έλενα, μάλιστα, είναι γνωστή για τον… εθισμό της στην γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός πως το κορμί της, ακόμα και στα 55 χρόνια της, παραμένει αγαλματένιο και προκαλεί τον θαυμασμό!

Τις τελευταίες ημέρες η γνωστή ηθοποιός ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τα Κουφονήσια, στις οποίες κανείς μπορεί να… παίξει σκάκι στους κοιλιακούς της και να δει τα αψεγάδιαστα πόδια της, ενώ, φυσικά, ανέβασε και μια λήψη με τον αγαπημένο της Μάρκο.

Δείτε τις φώτο στην παρακάτω media gallery στο Athensmagazine.gr:

Δεύτερο παιδί για Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκο Σεφερλή; Μίλησε ξεκάθαρα!

Η Έλενα Τσαβαλιά ήταν η καλεσμένη παλαιότερα σε εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έκανε δεύτερο παιδί και αν θα το ήθελε

Συγκεκριμένα, η Έλενα Τσαβαλιά είπε τα εξής:

«Δεν μετάνιωσα ποτέ που δεν έκανα δεύτερο παιδί. Δεν το ήθελα ποτέ. Το ήθελε ο Μάρκος πάρα πολύ, δεν του έκανα αυτό το χατίρι. Δεν το θέλησα ποτέ. Ήταν τέτοια η λατρεία που ένιωσα για τον Χάρη από την πρώτη στιγμή που τον κράτησα στην αγκαλιά μου, που δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να κάνω δεύτερο παιδί.

Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Είναι σίγουρο ότι είμαι λάθος σε αυτό το πράγμα. Μια μάνα μοιράζει την αγάπη της εξίσου σε όσα παιδιά έχει, αλλά δεν χωράει στο δικό μου το μυαλό ότι ένα άλλο παιδί θα πάρει λίγη από την αγάπη που έχω για τον Χάρη. Ο Χάρης δεν ζήτησε ποτέ αδερφάκι κι έτσι με διευκόλυνε κι εμένα σε αυτή μου την απόφαση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share