Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αγνώριστη η Σία Κοσιώνη - Φωτογραφία-σοκ

Άλλος άνθρωπος, μα το ίδιο όμορφη

19 Ιουλίου 2020 10:55
Αγνώριστη η Σία Κοσιώνη - Φωτογραφία-σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους στην ελληνική τηλεόραση η Σία Κοσιώνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Επίσης, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στα σενάρια που την ήθελαν εκτός ΣΚΑΙ.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέβασε στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια throwback φωτογραφία από την αρχή της καριέρας της, τη στιγμή που έκανε ρεπορτάζ.

Ντυμένη casual, με τζιν και αμάνικο λευκό μπλουζάκι, είναι εντελώς διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει, καθώς τη βλέπουμε καθημερινά με super chic και σικάτα κοστούμια. Βλέπουμε τη Σία Κοσιώνη στα πρώτα της βήματα, να κάνει ρεπορτάζ στο δρόμο.

«Αρκετά χρόνια -και αρκετά κιλά- πριν επί το έργον!» γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας με τους followers της να της απαντούν στα σχόλια ότι είναι το ίδιο όμορφη με σήμερα.

"Για τη νέα σεζόν όρκο δεν παίρνω...": Ραγδαίες αλλαγές για την Σία Κοσιώνη

Προβληματισμένη εμφανίστηκε με post της στο Instagram η Σία Κοσιώνη αλλά όχι για την τηλεθέαση στην οποία κατρακυλάει τους τελευταίους μήνες!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίστηκε προβληματισμένη για το... μαλλί της ξεκαθαρίζοντας πως δεν παίρνει όρκο πως θα το έχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο!

"Για το πώς θα είναι τα μαλλιά τη νέα σεζόν όρκο δεν παίρνω! Για τις φωτογραφίες του @georgekalfamanolis παίρνω! #photoshooting #newseasonphotoshooting #newseason #newseasonnewspirit #skaitvgr #workingtogether #fun", έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη!

Δείτε και την σχετική φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

«Ο κίνδυνος είναι σοβαρός...» - Κραυγή αγωνίας από τη Σία Κοσιώνη

Κραυγή αγωνίας ύψωσε η Σία Κοσιώνη, η οποία αναφέρθηκε σε ένα από τα θέματα που μας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες και επεσήμανε πως ο κίνδυνος είναι πολύ σοβαρός, ενώ μια γυναίκα τελευταία έχει μετατραπεί στον εφιάλτη της.

Η διάσημη παρουσιάστρια, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, σχολίασε την επικαιρότητα και όσα έχουν προκύψει μετά τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, κρούοντας από την πλευρά της τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Νίκος Σύψας, από τη δική του πλευρά την επιβεβαίωσε, μιλώντας αναλυτικά για τα επιδημιολογικά δεδομένα, που υπάρχουν αυτή την ώρα στην Ελλάδα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share