Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήγαινε κάθε βράδυ στο νοσοκομείο - Ο λόγος συγκινεί

Λίγοι το γνωρίζουν

18 Ιουλίου 2020 17:35
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήγαινε κάθε βράδυ στο νοσοκομείο - Ο λόγος συγκινεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήγαινε κάθε μέρα στο νοσοκομείο. Τι έκανε εκεί; Έχει βοηθήσει πολλούς ηθοποιούς και δεν έχει γίνει γνωστό.

Ήταν μέχρι το τέλος δίπλα στον Τάκη Σπυριδάκη, παρά την δική του μάχη με τον καρκίνο, για την οποία μίλησε ανοιχτά και ο ίδιος.

«Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου. Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε. Και είπε ότι ο Σπύρος πήγαινε κάθε βράδυ και καθόταν σιωπηλά απ’ έξω, να αισθάνεται ότι του κάνει παρέα. Δεν τον ήξερε προσωπικά. Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ελάχιστοι άνθρωποι. Και αυτό που τα κάνουν δεν τα λένε, έτσι πρέπει», είπε η Άβα Γαλανοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show».

"Ήταν 10 το βράδυ και...": Συγκλονίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Σε συνέντευξή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και για το πολυσυζητημένο τηλεοπτικό σποτ για το «Μένουμε Σπίτι».

Μιλώντας στο ΒΗΜΑgazino αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο τηλεφώνημα που έκανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως αποκάλυψε, με τον πρωθυπουργό έχει μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο.

«Εντάξει, την πρώτη φορά με κάλεσε για να με ευχαριστήσει. Τη δεύτερη του τηλεφώνησα εγώ. Καθόμουν με τους φίλους μου και είδαμε ένα βίντεο στο Facebook με ένα νεαρό φοιτητή στο αεροδρόμιο που έλεγε ότι καμία 80αριά αν θυμάμαι καλά Έλληνες φοιτητές είχαν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο.

Μου λένε οι φίλοι μου “δεν παίρνεις το Μητσοτάκη;”. Ήταν 10 το βράδυ, τηλεφωνώ στο γραφείο του και πράγματι το σηκώνει μία κοπέλα. Μου λέει “Δεν είναι εδώ θα τον ειδοποιήσω όμως ότι πήρατε για να σας καλέσει”. Και πράγματι σε 5 λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο και είναι εκείνος.

Χαμός με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε από τον ΣΚΑΪ

Χαμός επικράτησε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί τι ήταν αυτό, που ζήτησε από τον ΣΚΑΪ, σχετικά με την εκπομπή του.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είναι μια αγαπημένη συνήθεια εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να έχει επιτύχει απόλυτα σε αυτή την παραγωγή, που τώρα προβάλλεται στο κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο είχε θέσει έναν απαράβατο όρο στη συμφωνία, ενώ φοβερός είναι και ο λόγος, που δεν πίνει στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με το Happy Day, ο όρος είχε να κάνει με την μέρα προβολή της εκπομπής, καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος ζήτησε να προβάλλεται μόνο το Σάββατο.

«Έχουμε αέρα ανανέωσης στον ΣΚΑΙ που ξεκίνησε προχθές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν όρο που έχει βάλει πλέον στο συμβόλαιό του γιατί το πάθημα έγινε μάθημα. Η αλλαγή μέρας φέτος που του στοίχισε τηλεθεατές, νούμερα τηλεθέασης και πολλά άλλα πράγματα, αποφάσισε για να μην ξανασυμβεί το ίδιο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να βάλει τον όρο της ημέρας Σάββατο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ. Άρα, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια να του αλλάξουν μέρα από εδώ και μπρος γιατί πλέον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του ότι η μέρα προβολής της εκπομπής θα είναι το Σάββατο», ανέφερε η δημοσιογράφος στο Happy Day, όταν είχε ανανεώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για 2 χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share