Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει comeback; Με ποιο κανάλι συζητά για...

«Βόμβα»

18 Ιουλίου 2020 07:29
Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει comeback; Με ποιο κανάλι συζητά για...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και να αναχώρησε για διακοπές στα Άχλα της Άνδρου, ωστόσο το αντίο ίσως να μην είναι οριστικό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, οι επαφές της με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μάλιστα έχει γίνει πρόταση για ένα εβδομαδιαίο σόου στη βραδινή ζώνη.

Ματέο Παντζόπουλος: Το μοντέλο που ερωτεύτηκε πριν καψουρευτεί την Ελένη Μενεγάκη!

Η αλήθεια είναι πως λίγα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του Ματέο Παντζόπουλου πριν την Ελένη Μενεγάκη! Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως κάποτε διατηρούσε σχέση με την Δωροθέα Μερκούρη κι έμεναν μάλιστα μαζί στο εξωτερικό! Το Youweekly.gr σήμερα θα σας επαναφέρει στην μνήμη μια αποκάλυψη που είχε συμβεί σε γνωστή εκπομπή το 2016! Εκεί, είχε αναφερθεί πως ο Ματέο ήταν ερωτευμένος τρελά με ένα πολύ γνωστό μοντέλο.

Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, θα σας... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Ελένη Μενεγάκη: Μια κομμώτρια πρόδωσε την εγκυμοσύνη της - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο Άγγελος Λίγκας, ο φωτογράφος που ξημεροβραδιαζόταν για μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είτε σε κρύο είτε σε ζέστη, είτε πρωί είτε βράδυ, για πρώτη φορά μιλά στο Youweekly.gr και αποκαλύπτει το περιστατικό με την κομμώτρια που στο παρελθόν πρόδωσε την εγκυμοσύνη της από τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη περιμένει το τέταρτο παιδί της στα 45 και πρώτο στον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Οι υποψίες βέβαια είχαν.... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Επιτέλους: Πήρε τη μεγάλη απόφαση η Ελένη Μενεγάκη

Κι όμως, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως αυτή την απόφαση κόλαφο την είχε πάρει από τότε που αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση κι απλά το μυστικό της το ήξεραν πολύ δικοί της άνθρωποι!

Μπορεί η παρουσιάστρια να ήθελε μετά από τόσα χρόνια σκληρής καριέρας να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να αφήσει - ίσως για λίγο - το συγκεκριμένο κομμάτι πίσω της αλλά το επαγγελματικό δαιμόνιο κυλά στις... διαβάστε περισσότερα για την Ελένη Μενεγάκη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share