Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Ο Νίκος Χαρδαλιά πήγε να δει... Χαρδαλιά! (video)

Γέλασε με την ψυχή του!

16 Ιουλίου 2020 15:10
Ο Νίκος Χαρδαλιά πήγε να δει... Χαρδαλιά! (video)
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Την υπόσχεσή που είχε δώσει στον Τάκη Ζαχαράτο τήρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Άλσος.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έδωσε το «παρών» στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της παράστασης και γέλασε με την ψυχή του, ειδικά την ώρα που ο Τάκης Ζαχαράτος τον σατίριζε επί σκηνής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και η σύζυγός του κατά την έξοδό τους από το Άλσος δεν αρνήθηκαν μάλιστα να κάνουν δηλώσεις και στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν.

Κορωνοϊός: Ενημέρωση ξανά μόνο με Νίκο Χαρδαλιά

Η επιστροφή του Νίκου Χαρδαλιά είναι πραγματικότητα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό, με τον Στέλιο Πέτσα να αναφέρει κάθε πότε θα το κάνει.

Συγκεκριμένα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επεσήμανε πως η ενημέρωση αυτή θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα. Στην εβδομαδιαία αυτήν αναφορά, ο κύριος Χαρδαλιάς θα μιλά για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας, όπως και για ενδεχόμενα μέτρα που θα λαμβάνονται, ενώ συναγερμό εξέπεμψε για το ζήτημα και ο ΕΟΦ.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση από τον κύριο Πέτσα, στις 20 Ιουλίου ξεκινούν και οι πτήσεις από τη Σουηδία. Η πρώτη ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας θα έρθει αυτή την Τρίτη (21/7).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share