Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Παναγιά μου, παιδί μου": Σοβαρό ατύχημα για τον Μάρκο Σεφερλή - Ούρλιαζε η μάνα του και η Έλενα Τσαβαλιά!

Πάγωσαν!

15 Ιουλίου 2020 13:38
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ένα απίστευτο ατύχημα που είχε επί σκηνής ο Μάρκος Σεφερλής αναφέρθηκε ο ίδιος και η μητέρα του, σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Ζήνα Κουτσελίνη!

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα απολαυστικό απόσπασμα από μία παράσταση του Μάρκου, στο οποίο η μητέρα του διακόπτει το γύρισμα γιατί πίστεψε ότι ο γιος της χτύπησε, ενώ ανάλογη ήταν και η αντίδραση της Έλενας Τσαβαλιά!

Δείτε το απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:

Άγριος τσακωμός στη μέση του δρόμου για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Άναυδοι οι περαστικοί

Τι συνέβη ανάμεσα στην Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή κατά τη διάρκεια βόλτας τους σε εμπορικό κέντρο;

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ζευγάρι να κάνει τα ψώνια του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όμως όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες το ζευγάρι δεν ήταν και τόσο ευδιάθετο. Φαίνεται πως είναι νευριασμένο! Άραγε για ποιο λόγο;

Αρχικά, φάνηκε η Έλενα και ο Μάρκος να έχουν μία έντονη συζήτηση, όμως όταν αντιλήφθηκαν τον παπαράτσι, σταμάτησαν την κουβέντα τους, χαλάρωσαν και έδειχναν χαρούμενοι και χαμογελαστοί!

Με την ευκαιρία διαβάστε κι αυτό: Δεύτερο παιδί για Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκο Σεφερλή; Μίλησε ξεκάθαρα!

"Αν δεν ήταν το παιδί μπορεί και να..." - Πάγωσε ο Σεφερλής με τα λόγια της Τσαβαλιά

Τι είχε πει η Έλενα Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή και τον γάμο τους; Είχε παγώσει ο ηθοποιός, όταν άκουσε τα λόγια της.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκαν περίπου πριν 1 χρόνο στην "Ελένη", και μίλησαν για την κοινή τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί. Μια ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια, όμως, έγινε αφορμή για να δημιουργηθεί μια… παγωμάρα από την απάντηση που ακολούθησε.

"Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;", ρώτησε. Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: "Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί -δείτε εδώ το πρόσωπό του- είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα".

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μάρκος Σεφερλής και είπε: "Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Μας ένωσε και είχαμε έναν στόχο, ότι πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε μια οικογένεια".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share