Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η καλλονή που "τύλιξε" τον γιο της; Τρελά ερωτευμένος ο Άγγελος Λάτσιος!

Ποια της τον πήρε;

14 Ιουλίου 2020 20:14
Ελένη Μενεγάκη: Ποια είναι η καλλονή που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

“Χτυπήθηκε” από έρωτα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την κοπέλα του!

Πώς πάει από γούστο ο Άγγελος Λάτσιος; Δείτε όλα όσα έμαθα για την ζωή του γιου της πιο πολυσυζητημένης Ελληνίδας!

Η ξανθιά παρουσιάστρια, η “βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης”, από την οποία αποχώρησε φέτος, έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και ιδιαίτερα στον γιο της που είναι ένας!

Μπορεί ο ίδιος να απέχει όσο τα καταφέρνει από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο αρκετές φορές έχει απασχολήσει με την ζωή του, τις εξόδους του κλπ…

Αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου στα χέρια μου έπεσαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή την περίοδο στη ζωή του καθώς ένα μελαχρινό και πανέμορφο κορίτσι του έχει κλέψει την καρδιά!

Ήταν χαμογελαστοί, έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό και πέρασαν σχεδόν όλη την ημέρα μαζί!

Αγνώριστος ο Άγγελος Λάτσιος - Εμφανίστηκε με νέο look

Λίγο μετά την καραντίνα, ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και δε θα ήταν υπερβολή να πούμε, πως έχει γίνει άλλος άνθρωπος! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με το νέο του look και μας άφησε άφωνους... δείτε το look του Άγγελου Λάτσιου στο Youweekly.gr

Ελένη Μενεγάκη: Μια κομμώτρια πρόδωσε την εγκυμοσύνη της - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ο Άγγελος Λίγκας, ο φωτογράφος που ξημεροβραδιαζόταν για μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είτε σε κρύο είτε σε ζέστη, είτε πρωί είτε βράδυ, για πρώτη φορά μιλά στο Youweekly.gr και αποκαλύπτει το περιστατικό με την κομμώτρια που στο παρελθόν πρόδωσε την εγκυμοσύνη της από τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη περιμένει το τέταρτο παιδί της στα 45 και πρώτο στον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Οι υποψίες βέβαια είχαν.... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share