Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Πανικός στη βασιλική οικογένεια: Φοβισμένη η Βασίλισσα Σοφία

Τι συνέβη;

14 Ιουλίου 2020 14:57
Πανικός στη βασιλική οικογένεια: Φοβισμένη η Βασίλισσα Σοφία
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Follow us on Google News

Φοβισμένη και αβέβαιη για το μέλλον της στη βασιλική οικογένεια είναι η Βασίλισσα Σοφία, η οποία βλέπει το σκάνδαλο της χρονιάς στην Ισπανία να έχει «σκεπάσει» τα πάντα.

Ο Βασιλιάς Χουάν Κάρλος, όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα, φέρεται να είναι αναμεμειγμένος σε δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις, από τις οποίες έχει αποκομίσει τεράστια ποσά, με το ζήτημα αυτό να έχει φέρει και διχόνοια στην ίδια την οικογένεια, αφού ο νυν Βασιλιάς Φελίπε αρνήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του.

Αναφορικά με τη Σοφία, η ίδια είναι επί της ουσίας εξαφανισμένη από το δημόσιο βίο, καθώς πέραν ορισμένων πράξεων του φιλανθρωπικού της ιδρύματος, έχει να εμφανιστεί από τις 6 Μαρτίου, πριν από την καραντίνα δηλαδή, όταν και βρέθηκε σε εκκλησία.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο κορωνοϊός και η εξάπλωσή του αντιπροσωπεύουν έναν κίνδυνο για την υγεία της, λόγω της ηλικίας της, με τη Σοφία να φοβάται να παρουσιαστεί ακόμη και σε τελετή που έγινε για τα θύματα την προηγούμενη Δευτέρα (6/7). Η ίδια θέλει να βρίσκεται εκεί, αλλά οι συνθήκες δεν της το επιτρέπουν.

Φοβισμένη η Βασίλισσα Σοφία

Όλα αυτά τα γεγονότα οδηγούν, ίσως, σε ένα συμπέρασμα για περιθωριοποίησή της από τη δημόσια ζωή, καθώς δεν είναι εν ενεργεία Βασίλισσα εδώ και μερικά χρόνια, ψάχνοντας παράλληλα έναν τρόπο να απομακρυνθεί από τον Χουάν Κάρλος, ενώ ο πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, επιθυμεί λόγω του σκανδάλου να του αφαιρέσει κάθε προνόμιο και αξίωμα.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε, επίσης, τις κακές σχέσεις που διατηρεί εδώ και χρόνια με την νύφη της, την νυν Βασίλισσα Λετίθια. Η Σοφία, όμως, είναι και ένα δυνατό χαρτί για τη βασιλική οικογένεια, καθώς η θετική άποψη του κοινού ποτέ δεν άλλαξε, κάτι που σημαίνει πως σε οποιαδήποτε περίπτωση θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά. Στην 5η επέτειο της στέψης του Φελίπε, άλλωστε, εκείνη είχε δεχθεί τη μεγαλύτερη αποθέωση.

Το ερώτημα, λοιπόν, γεννάται και μάλλον θα απαντηθεί για την ίδια, είτε για να ακολουθήσει στην εξαφάνιση από το δημόσιο βίο τον άνδρα της, δεχόμενη την κριτική, είτε για να επανεμφανιστεί δυναμικά και να δώσει ένα μήνυμα ενότητας, τόσο για την οικογένειά της όσο και για την χώρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share