Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός με το... πτυχίο της Αννίτας Πάνια

Δεν μπορείτε να το φανταστείτε

14 Ιουλίου 2020 12:18
Χαμός με το... πτυχίο της Αννίτας Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έχει επικρατήσει με το πτυχίο της Αννίτας Πάνια, με την ίδια να έχει πραγματοποιήσει σπουδές, που... δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Η διάσημη παρουσιάστρια έχει γράψει τη δική της ιστορίας στην τηλεόραση από το 1995 και εντεύθεν, όταν την είχαμε πρωτογνωρίσει στην εκπομπή «Χρυσό Κουφέτο». Η ίδια, έκτοτε, μας δίνει κάθε χρόνο σταθερά ραντεβού στις οθόνες, αποτελώντας μια σταθερή συνήθεια, ενώ τώρα βιώνει τραγικές εξελίξεις.

Τι έχει σπουδάσει, όμως, η Αννίτα Πάνια; Η ίδια, λοιπόν, κατάφεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές.

Στην αγκαλιά πασίγνωστου Έλληνα η Αννίτα Πάνια - Δε φαντάζεστε

Η Αννίτα Πάνια όταν είναι ελεύθερη από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνάει το χρόνο της με αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, πέρασε ένα τέλειο βράδυ δίπλα στην πισίνα με φίλους. Με ποιον ήταν αγκαλιά;

Η παρουσιάστρια, μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα τα χρόνια της καριέρας της, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο... δείτε περισσότερα για την Αννίτα Πάνια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share