Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Απάντησε δημόσια για τον "χωρισμό" της από τον Μιχάλη Χαζηγιάννη

Πήρε θέση!

14 Ιουλίου 2020 11:47
Ζέτα Μακρυπούλια: Απάντησε δημόσια για τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συχνά πυκνά αρκετά ΜΜΕ έχουν βαλθεί να χωρίσουν την Ζέτα Μακρυπούλια από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη! Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε ασχοληθεί με το ρεπορτάζ γνωστού περιοδικού και πήρε θέση!

Η παρουσιάστρια ήταν εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα και τα όσα είπε φαίνεται πως άρεσαν και στην Μακρυπούλια!

«Αυτό το ζευγάρι είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια, 9 χρόνια και είναι και πολύ αγαπημένοι απ’ όσο ξέρω. Γιατί ξεκίνησαν οι φήμες του χωρισμού; Γιατί τώρα; Γιατί σε αυτή τη χρονική στιγμή να γράψουν αυτά… Εγώ εκνευρίζομαι, γιατί κανείς δεν ρώτησε ποτέ τη Ζέτα αν θέλει να παντρευτεί; Τους είπε κανείς ότι η Ζέτα είναι μανιακή με το γάμο;», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Λίγο μετά η Ζέτα Μακρυπούλια έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια, η οποία και το διάβασε στον «αέρα»!

Δείτε το βίντεο:

Σοκ με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψε το μεγάλο ελάττωμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σοκ έφερε η αναφορά της Ζέτας Μακρυπούλια για το μεγάλο ελάττωμα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αποκαλύπτοντας ποιο είναι αυτό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια αλλά σπάνια μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα η Ζέτα Μακρυπούλια, είχε βρεθεί στο παρελθόν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου μεταξύ άλλων μίλησε ανοικτά για τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη και την τηλεοπτική συνεργασία τους στο The Final 4, αποκαλύπτοντας κάτι κοινό που κάνει με τον σύντροφό της και κριτή του σόου, ενώ πρόσφατα τον άφησε άλαλο με μια φράση της.

«Αυτό γίνεται τόσο αβίαστα και ωραία που δεν το περίμενα ούτε εγώ ούτε εκείνος. Πάντα είχαμε προτάσεις να κάνουμε κάτι μαζί και πάντα λέγαμε όχι, ίσως γιατί είχαμε και τη φοβία του τι θα πει ο κόσμος.

Τώρα με κάποιο τρόπο και χωρίς να το συνεννοηθούμε και πολύ είπαμε να το κάνουμε…. Είναι και μια σχέση που μετράει εννιά χρόνια. Τι να πούμε και τι να κρύψουμε…» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε αβίαστα για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ποια είναι τα ελαττώματά του.

Όταν η ίδια ρωτήθηκε για τα ελαττώματα του συντρόφου της, χωρίς περιστροφές απάντησε:

«Δεν έχει ελαττώματα που μπορεί να με τρελάνουν. Έχει στιγμές που αφαιρείται ξαφνικά και το μυαλό του μπορεί να πάει αλλού και κλείνεται στον εαυτό του.

Το καταλαβαίνω όμως γιατί μου συμβαίνει κι εμένα. Έχουμε αρκετά κοινά. Είναι λίγο ακατάστατος κάποιες φορές αλλά το έχουμε λύσει κι αυτό.

Για μένα ήταν λίγο θέμα το ότι έγινε vegan. Είναι λίγο κουραστικό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share