Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανησυχία για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι: Συνεχίζουν να... κρύβουν τον γιο τους

Τι συμβαίνει;

13 Ιουλίου 2020 13:32
Ανησυχία για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι: Συνεχίζουν να... κρύβουν τον γιο τους
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανησυχία υπάρχει για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, με το ζευγάρι να συνεχίζει στην τακτική της απόκρυψης του γιου του, Άρτσι, από τα «φώτα» της δημοσιότητας και να περνούν σχεδόν απαρατήρητοι στην τελευταία τους εμφάνιση, κάτι που μάλλον επιθυμούσαν.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζουν την κοινή τους ζωή στο Λος Άντζελες, το μέρος όπου η Αμερικανίδα γεννήθηκε, μετά τη μετακόμιση από τον Καναδά, με το ζεύγος να μην εμφανίζεται ιδιαίτερα δημόσια, αλλά αυτό να μη σημαίνει πως δεν έχει τη δική το ατζέντα.

Οι κάμερες, πάντως, τους «έπιασαν» στο Μπέβερλι Χιλς, με τη Μέγκαν να κρύβεται σχεδόν ολόκληρη, φορώντας ένα απλό άσπρο φόρεμα, μαζί με ένα μεγάλο καπέλο, γυαλιά ηλόυ και μάσκα για τον κορωνοϊό. Θα έλεγε κανείς πως ήταν μια... ινκόγκνιτο εμφάνιση, ενώ και ο Χάρι έχει ντυθεί καθημερινά, με ένα τζιν και ένα γκρι πόλο, μαζί με μάσκα και το δικό καπελάκι.

Με αυτό το καλοκαιρινό «λουκ», οι δυο τους έκαναν την επίσκεψή τους και, ύστερα, μπήκαν στην Cadillac μαζί με τους ανθρώπους της ασφαλείας τους, οι οποίοι υπενθυμίζουμε πως... κοστίζουν μια περιουσία, με τον Χάρι και τη Μέγκαν να προκαλούν με τα ποσά που δίνουν. Αποφάσισαν, δε, να αφήσουν στο σπίτι τον γιο τους, Άρτσι, ώστε να μην εκτεθεί δημοσίως.

Οι εν λόγω φωτογραφίες δημοσιεύονται λίγο καιρό μετά τη γνωστοποίηση της δικαστικής διαμάχης της Μέγκαν Μαρκλ, που διατηρεί εναντίον ορισμένων εφημερίδων της Βρετανίας. Αυτές αφορούν τα γράμματα που έχει στείλει ο πατέρας της, Τόμας, και η δημοσίευση ενός εξ αυτών, όπου γίνεται αναφορά στην εγκυμοσύνη της.

«Σεισμός» στο Buckingham: Έρχεται η ώρα για το βιβλίο που θα σηκώσει το παλάτι στον αέρα

«Σεισμό» φέρνει στο Buckingham το βιβλίο, που αναμένεται να σηκώσει το παλάτι... στον αέρα, αφορώντας τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, πέντε μήνες μόλις μετά την ανακοίνωσή τους, ότι παραιτούνται από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Το θέμα εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα στη Βρετανία και όχι μόνο, ενώ το βιβλίο που έχει ήδη προαναγγελθεί, εξηγώντας τους λόγους που προχώρησε το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση, αναμένεται να δώσει απαντήσεις για ουκ ολίγα θέματα. Κι αυτό, γιατί τον τελευταίο καιρό έχει αναφερθεί πως ο Πρίγκιπας Χάρι δεν είναι χαρούμενος, που ακολούθησαν αυτό το μονοπάτι, ενώ ο ίδιος ο Πρίγκιπας αποκάλυψε το μεγαλύτερο φόβο του.

Θα χρειαστεί, όμως, να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 11 Αυγούστου, για να διαβάσουμε το «Finding Freedom: Harry and Meghan and The Making of A Modern Royal Family», όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου. Σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ, στη βιογραφία αυτή θα εξερευνάται το ταξίδι των πρώην Δουκών του Σάσεξ μέχρι την έξοδο από το παλάτι, ενώ θα τελειώσει μια και καλή την φήμη, ότι η Μέγκαν εξανάγκασε τον Χάρι να δεχθεί αυτή την απόφαση.

«Η λέξη "Magxit" πάντοτε ενοχλούσε τον Χάρι. Δίνει την εντύπωση, ότι η Μέγκαν φταίει που απομακρύνθηκε από τη βασιλική οικογένεια. Το βιβλίο θα ξεκαθαρίσει το θέμα και θα εξηγήσει το τι συνέβη. Η αλήθεια είναι, ότι ο Χάρι ήταν όντως δυστυχισμένος για πολύ καιρό», τονίζει η «Sun», ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βιογραφία διασαφηνίζει πως η απόφαση του ζευγαριού δεν ήταν βιαστική. Απεναντίας, μάλιστα, σκέφτονταν το ενδεχόμενο αυτό πριν καν παντρευτούν.

Το έργο των Όμιντ Σκόμπι και Καρολίν Ντουράντ αναμένεται με αγωνία, με τους δύο να έχουν ακολουθήσει τον Χάρι και τη Μέγκαν σε αυτό το ταξίδι. Πρόκειται, άλλωστε, για δύο πρόσωπα κοντά στο ζευγάρι, με την «Daily Mail» να επισημαίνει, ότι πρόκειται για μια αληθινή κατάθεση ψυχής, για όσα έζησαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share