Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άσχημα νέα για την υγεία της Αθηνάς Ωνάση - Κατάρρευση

Το απόλυτο θρίλερ!

11 Ιουλίου 2020 13:30
Άσχημα νέα για την υγεία της Αθηνάς Ωνάση - Κατάρρευση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση που έρχεται από το παρελθόν προκαλεί έντονη ανησυχία! Έδινε κρυφά μάχη με την νευρική ανορεξία;

Η «χρυσή κληρονόμος» πέρασε μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της με το διαζύγιο με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις του τελευταίου απ’ ότι φαίνεται έχουν κοστίσει ψυχολογικά στην εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο πόλεμος που ακολουθεί σε αυτό το πολύκροτο διαζύγιο που φτάνει μέχρι και να διεκδικεί ο Αλβάρο μέρος από την περιουσία της Αθηνάς αλλά και την «λυτρωτική» χαρά που δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει ο ίδιος στα social media, φαίνεται πως έχουν γονατίσει την Αθηνά Ωνάση.

Η φωτογραφία με την Ιωάννα Μαρινοπούλου σε παλαιότερο Monaco Yacht Show φούντωσε τα σενάρια που θέλουν την Αθηνά να ακροβατεί επικίνδυνα με την ανορεξία.

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία στο athensmagazine.gr:

Μιας και αναφερθήκαμε στην Αθηνά Ωνάση, δείτε εδώ το πρόσωπο του "άγνωστου" αδερφού της.

Αθηνά Ωνάση: Δείτε πώς είναι σήμερα τα ετεροθαλή αδέλφια της

Η Αθηνά Ωνάση έχει τρία αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ. Μετά τον χαμό της Χριστίνας ο Τιερί παντρεύτηκε με την Αθηνά να μεγαλώνει μαζί με τα ετεροθαλή της αδέλφια τον Έρικ, την Σαντρίν και την Τζοάνα. Μάλιστα όσες φορές η Αθηνά είχε έρθει στην Ελλάδα ήταν μαζί με την οικογένειά της.

Ο Έρικ και η Σαντρίν είναι χαμηλών τόνων ενώ η Τζοάνα είναι ανήσυχο πνεύμα και προκαλεί πανικό με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο instagram.

Ο Έρικ

Η Σαντρίν την ημέρα του γάμου της

Η Τζοάνα με τον πατέρα της

Η Τζοάνα

Σάλος με την Αθηνά Ωνάση - Έγινε το τρίτο πρόσωπο

Σκάνδαλο μεγατόνων έσκασε στα πηγαδάκια της showbiz και πρωταγωνίστρια είναι η Αθηνά Ωνάση και ο νέος πασίγνωστος και πλούσιος επιχειρηματίας που φέρεται να παράτησε την γυναίκα του για να πέσει στην αγκαλιά της.

Eδώ και λίγους μήνες, και λίγο καιρό μετά το πολυτάραχο διαζύγιο της από τον Αλβάρο, τα ξένα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της... διαβάστε περισσότερα για την Αθηνά Ωνάση στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share