Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Πήρε την απόφαση να...

Δεν το περίμενε κανείς!

11 Ιουλίου 2020 12:54
Ανατροπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Πήρε την απόφαση να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη είναι η ανατροπή που κάνει φέτος ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Τι συμβαίνει με τον ταλαντούχο ηθοποιό και παρουσιαστή του ΣΚΑΙ;

Αναφερόμαστε φυσικά στα επαγγελματικά βήματα του παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, κάθε χρόνο τέτοια περίοδο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έπαιρνε το φουσκωτό του -δείτε εδώ φωτογραφίες- και έκανε τις βόλτες του στις θάλασσες. Ωστόσο, φέτος αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να μείνει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο ίδιος έκανε γνωστό, ότι δεν του αρέσει να δουλεύει το καλοκαίρι, όμως κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκλεισε μια δουλειά.

Διαβάστε παρακάτω το απόσπασμα από συνέντευξη στο vimagazino:

Κύριε Παπαδόπουλε, κανονικά τέτοια εποχή θα σαλπάρατε µε το φουσκωτό σας. Τι σας έκανε να µείνετε στην Αθήνα και να ξεκινήσετε πρόβες για το έργο του Σάµιουελ Μπέκετ "Περιµένοντας τον Γκοντό";

"Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να δουλεύω το καλοκαίρι και το φουσκωτό ήταν έτοιμο για απόπλου. Στη διάρκεια της καραντίνας, όμως, ήμασταν κλεισμένοι με κάτι φίλους στο σπίτι, ανάμεσά τους ήταν και ο Γιάννης Κακλέας. Περάσαμε δύο μήνες κάπως σαν κοινόβιο. «Δεν κάνουμε κάτι; Έτσι, για τη σημαία, δεν ανεβάζουμε το "Περιμένοντας τον Γκοντό;" μας πετάει ο Γιάννης μια ημέρα. Σας θυμίζω, ήταν η εποχή που δεν κουνιόταν φύλλο, ήμασταν όλοι απογοητευμένοι".

Και έπειτα;

"To λέμε στον Θανάση Παπαγεωργίου. Απαντάει «ναι, με τα χίλια», το ίδιο και ο Σερβετάλης, το ίδιο και ο Αυγουστίδης. Αφού δέχθηκαν όλοι, λέω «μάλλον πρέπει να γίνει». Μπήκαμε με τα μπούνια λοιπόν, γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο. Και διαβάζουμε πολύ. Έχω κατεβάσει ό,τι βιβλίο υπάρχει για τον Μπέκετ. Δεν στοχεύουμε σε κάποιο κέρδος. Μεταξύ μας το κάνουμε, ούτε παραγωγό έχουμε, ούτε τίποτα. Και το πράττουμε με μια ελαφράδα. Πώς όταν δίνεις έναν αγώνα φιλικό που δεν είσαι σφιγμένος και τα πόδια σου είναι πιο χαλαρά, οπότε κάνεις ωραιότερα πράγματα; Ε, ίσως και εμάς αυτό μας βγει σε καλό. Επαναλαμβάνω, ίσως…".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share