Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Τραγωδία για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου - Συντετριμμένοι

Τι συνέβη;

11 Ιουλίου 2020 07:16
Τραγωδία για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου - Συντετριμμένοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου αφού η σφαλιάρα ήταν ηχηρή! Στο πλευρό της στάθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου -η οποία αποχώρησε από το ΣΚΑΙ- κλήθηκε να καταβάλλει το ποσό του εντός εκατομμυρίου ευρώ στους κληρονόμους του επιχειρηματία, Ιωάννα Ζώνα, ο οποίος είχε απαχθεί το 2001 στην λεωφόρο Ράλλη!

Η παρουσιάστρια από την πλευρά της είχε καταθέσει απευθείας αγωγή εις βάρος του υπό πτώχευση Alter, εκεί όπου παρουσίαζε την εκπομπή "Γυάλινος Τοίχος" και ζητούσε από το κανάλι, που πλέον δεν υπάρχει, να καταβάλει το συγκεκριμένο υπέρογκο ποσό!

Ευαγγελάτος - Στεφανίδου

Η ίδια από την πρώτη στιγμή, όπως είναι αναμενόμενο είχε το σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος την συμβούλευσε για κάθε της κίνησης!

Οι ώρες που πέρασε ήταν δύσκολες για την οικογένεια, αφού αν τελικά η παρουσιάστρια πληρώσει το ποσό θα είναι μια "τραγωδία" που θα τους χτυπήσει και δύσκολα θα καταφέρουν να ξεπεράσουν άμεσα! Το όλο ζήτημα είχε προκύψει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο αλλά το τελευταίο διάστημα είχε "παγώσει" εξαιτίας των εξελίξεων σε Ελλάδα και κόσμο! Πλέον όμως η οικογένεια καλείται να βρει λύση.

Αδιανόητο: Δε φαντάζεστε ποια γλώσσα μαθαίνουν τα παιδιά της Τατιάνας Στεφανίδου

Πριν αρκετό καιρό, η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έλυσε τη συνεργασία της με το ΣΚΑΙ, είχε κάνει μια αποκάλυψη για τα παιδιά της. Τι είχε αναφέρει για τη γλώσσα που μάθαιναν;

Συγκεκριμένα, σε μια παλαιότερη εκπομπή της παρουσιάστριας είχε βρεθεί ο Ορέστης Τσανγκ, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από το Survivor. Με αφορμή την επίσκεψή του στην εκπομπή, η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στη δυνατότητα επικοινωνίας με ανθρώπους από την Κίνα, αποκαλύπτοντας, ότι τα παιδιά της ξέρουν κινέζικα.

Τατιάνα Στεφανίδου παιδιά

"Τα παιδιά μου ξέρεις ότι ξέρουν κινέζικα ε; Στο έχω πει; Ο γιος μου έχει πάρει τα διπλώματα … Γιατί σκέφτηκα έρχονται οι Κινέζοι, η επέλαση των Κινέζων! Κάτσε να μάθουν τα παιδιά μου να μπορούν να συνεννοηθούν", είπε απευθυνόμενη στον Ορέστη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share