Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Ένα μωρό για τον Νίκο Μουτσινά

Τρισευτυχισμένος!

10 Ιουλίου 2020 15:43
Ένα μωρό για τον Νίκο Μουτσινά
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Την επιθυμία του να γίνει πατέρας υιοθετώντας ένα παιδί αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος φέτος βρέθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στο θέατρο.

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO!, ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός δήλωσε. έτοιμος και παραδέχθηκε δημοσίως για πρώτη φορά ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, αναφερόμενος μάλιστα στις προφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια και πόσο μάλιστα ενός άνδρα στην υιοθεσία ενός παιδιού.

Όπως αναφέρει το Mononews αν και προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το καλοκαίρι παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε σχέση, ενώ τώρα θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί.«Νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ.Δεν θέλω να είναι ανάγκη, αλλά ισχυρή θέληση. Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί», δήλωσε ο ίδιος.

Νίκος Μουτσινάς παιδί

Ερωτηθείς εάν θα υιοθετούσε ένα παιδί, απάντησε: «Μα προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο.Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα. Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσο μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα».

"Τώρα μου αρέσει ένα αγόρι..." - Η αναφορά του Νίκου Μουτσινά στην προσωπική του ζωή

Ο Νίκος Μουτσινάς σε μια άκρως αφοπλιστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα κακοποιημένα παιδιά που βρίσκονται ανάμεσα σε straight οικογένειες!

Για πρώτη φορά ο παρουσιαστής αποφάσισε να δώσει μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και να μιλήσει για πράγματα που δεν είχε αγγίξει ποτέ δημόσια. Τα λόγια του είναι πραγματικά... διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share