Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η πεθερά της και μάνα του Μάρκου Σεφερλή

Για πρώτη φορά στη "φόρα"!

9 Ιουλίου 2020 16:03
Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η πεθερά της και μάνα του Μάρκου Σεφερλή
Αρθρογράφος: Σοφία Φυρογένη
ΣΟΦΙΑ ΦΥΡΟΓΕΝΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αυτή είναι η πεθερά της Έλενας Τσαβαλιά και μητέρα του Μάρκου Σεφερλή. Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφία μάνας και γιου. Μοιάζουν;

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2009, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά παντρεύτηκαν στο γνωστό παραλιακό χώρο Island στη Βάρκιζα, μετά από έξι χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι, είναι από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά της ελληνικής showbiz και πολλές φορές έχουν αναφερθεί στη σχέση τους.

Εκείνη βέβαια, που σίγουρα έδωσε την έγκρισή της για να γίνει αυτός ο γάμος, είναι η μητέρα του ηθοποιού, ως μέλλουσα πεθερά. Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή όπως θα δείτε, είναι ίδια ο Μάρκος και δεν μοιάζει ιδιαίτερα με την Έλενα Τσαβαλιά! Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Μάρκος Σεφερλής μάνα

"Αν δεν ήταν το παιδί μπορεί και να..." - Πάγωσε ο Σεφερλής με τα λόγια της Τσαβαλιά

Τι είχε πει η Έλενα Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή και τον γάμο τους; Είχε παγώσει ο ηθοποιός, όταν άκουσε τα λόγια της.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκαν περίπου πριν 1 χρόνο στην "Ελένη", και μίλησαν για την κοινή τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί. Μια ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια, όμως, έγινε αφορμή για να δημιουργηθεί μια… παγωμάρα από την απάντηση που ακολούθησε.

"Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;", ρώτησε. Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: "Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί -δείτε εδώ το πρόσωπό του- είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα".

Σεφερλής - Τσαβαλιά

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μάρκος Σεφερλής και είπε: "Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Μας ένωσε και είχαμε έναν στόχο, ότι πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε μια οικογένεια".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share