Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Το μήνυμά μας για τον χωρισμό από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μίλησε ανοικτά!

9 Ιουλίου 2020 15:27
Ζέτα Μακρυπούλια: Το μήνυμά μας για τον χωρισμό από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συζήτηση για το δημοσίευμα που ήθελε τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να χωρίζουν «άνοιξε» η σε παλαιότερη εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Τις φήμες διέψευσε στη συνέχεια μια φωτογραφία του ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε σε κυπριακό περιοδικό.

«Αυτό το ζευγάρι είναι τόσο αγαπημένο, γιατί θέλουν να το χωρίσουν;», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, ενώ ο Κώστας Τσουρός της εξήγησε ότι έχουμε ξανακούσει πολλές φορές φήμες για χωρισμό τους και σχολίασε «είναι δεν είναι μαζί, αλλά τελικά έχουμε μεγάλη καούρα γι’ αυτό;»

Κι εκεί πήρε πάλι τον λόγο η Γερμανού και είπε: «Μεγάλη καούρα έχουμε γιατί η Ζέτα είναι φίλη μου, τη συμπαθώ, την αγαπώ …κι αυτό το υστερόγραφο που βάζουν κάθε φορά στις φήμες ότι κι αυτή η σχέση έληξε γιατί δεν κατέληξε σε γάμο, εμένα προσωπικά με εκνευρίζει πολύ γιατί ποτέ κανείς δεν ρώτησε τη Ζέτα αν είναι μανιακή με τον γάμο ή αν θέλει να παντρευτεί. Μπορεί να μην θέλει η κοπέλα… Μπορεί να τις αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις που δεν καταλήγουν σε γάμο. Καλά να είναι τα παιδιά».

Και εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κινητό της παρουσιάστριας κι είχε μήνυμα από τη Ζέτα που της είχε στείλει καρδούλες. «Κι εγώ σ’ αγαπώ, κορίτσι μου. Και τα εννοούσα όλα όσα είπα!», είπε η Γερμανού.

Ζέτα Μακρυπουλία: Παντρεύεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Όλη η αλήθεια!

Τη Ζέτα Μακρυπούλια πέρσι το καλοκαίρι είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο τότε να παρουσίαζε το The Final Four, το νέο μουσικό σόου του ΑΝΤ1 και το γεγονός πως είχε γίνει πρόταση στον Μιχάλη Χατζηγιάννη να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής!

“Δεν ξέρω αν θα είναι στην επιτροπή ο Μιχάλης. Αυτά τα αποφασίζει μόνος του. Δεν έχω πρόβλημα όμως να είναι. Πριν από μερικά χρόνια θα είχα”.

Παρά τα σενάρια χωρισμού πρόσθεσε: “Είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι και κάνουμε όσα κάνουν τα φυσιολογικά ζευγάρια, συζητάμε τις προτάσεις μας όπως κάνω και με τους φίλους μου”, είπε η Ζέτα Μακρυπούλια!

“Φτάνει πια με αυτήν την ερώτηση! Αν αισθανθώ την ανάγκη να επισημοποιήσω τη σχέση μου με το Μιχάλη θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε”, δήλωσε η Ζέτα για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οπότε το ενδεχόμενο να παντρευτεί το ζευγάρι δεν είναι και αρκετά ορατό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share