Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος του δημοσιογράφου που ελάχιστοι θυμούνται!

Αποκλείεται να το θυμάστε

9 Ιουλίου 2020 14:40
Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος του δημοσιογράφου που ελάχιστοι θυμούνται!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής ειδήσεων, ο οποίος έχει καταφέρει πολλά πράγματα μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος το 1986 ερωτεύτηκε τη δημοσιογράφο, Έλενα Κατρίτση, με την οποία και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος του δημοσιογράφου που ελάχιστοι θυμούνται!

Αργότερα, το 1994, απέκτησε μαζί της τον πρώτο του παιδί, τον Παναγιώτη. Ωστόσο ο γάμος τους δεν κράτησε, με αποτέλεσμα να πάρουν διαζύγιο το 2001.

Το 2006 παντρεύτηκε την κόρη της Μαργαρίτας Μπρόγιερ, Κρίστι Τσολακάκη, ενώ το 2007 απέκτησε μαζί της το δεύτερό του γιο, τον Κωνσταντίνο, το 2009 τον τρίτο, τον Αλέξανδρο, και το 2012 την κόρη του, Εύα.

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος του δημοσιογράφου που ελάχιστοι θυμούνται!

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Εκτός... εαυτού βγήκε ο Νίκος Χατζηνικολάου με κάποιον ακόλουθο στο Twitter που τον κατηγόρησε πως αντιδρά στη "λίστα Πέτσα" για τη μοιρασιά -διαβάστε εδώ τη λίστα-. Δύσκολες ώρες για το δημοσιογράφο, καθώς τις τελευταίες ημέρες δέχεται πισώπλατες μαχαιριές -δείτε εδώ τι εννοούμε-.

Συγκεκριμένα, μια συζήτηση που ξεκίνησε κάτω από ανάρτηση του Σεραφείμ Κοτρώτσου σχετικά με τη "λίστα Πέτσα" κατέληξε με τον Νίκο Χατζηνικολάου να επιτίθεται στον διαχειριστή της ιστοσελίδας που επέμβει.

Νίκος Χατζηνικολάου

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, κατηγόρησε τον Νίκο Χατζηνικολάου πως αντιδρά στη λίστα μοναχά για τη μοιρασιά και τότε ο παρουσιαστής του Ant1 έγινε έξαλλος.

Δείτε παρακάτω το διάλογό τους:

Νίκος Χατζηνικολάου: Είσαι όπως πάντα χυδαίος! Λασπολόγο! Ντροπή σου καραγκιόζη! Κομματόσκυλο της κακιάς ώρας!

Σεραφείμ Κοτρώτσος: Λογικά απορεί ο Νίκος Χατζηνικολάου πως το Bovary πήρε τετραπλάσια από το enikos και ραδιόφωνα της περιφέρειας, που δεν τα ακούει ούτε η μάνα του ιδιοκτήτη, μεγάλα ποσά, ενώ ο Real Θεσσαλονίκης… μηδέν. Δεν αφορά, βεβαίως, μόνο τον όμιλό του, πολύ μεγαλύτερο το σκάνδαλο της λίστα Πέτσα.

TheFAQ.gr: Άρα η απορία του κ. Χατζηνικολάου δεν είναι πως ή γιατί δόθηκαν τα 20 εκατομμύρια, αλλά πως ένα υποδεέστερο μέσο πήρε τετραπλάσια από το δικό του. Δηλαδή its all matter of money! Καταλάβαμε λάθος;

Νίκος Χατζηνικολάου: Να ακούσεις όσα είπα το πρωί στο ραδιόφωνο και να πάρει την απάντηση σου, στη λάσπη που πετάς.

TheFAQ.gr: Ηρεμήστε κ. Χατζηνικολάου. Δεν σας ακούμε ποτέ οπότε δεν γνωρίζουμε και δεν ενδιαφερόμαστε για το τι λέτε και κυρίως εκείνα που δεν λέτε. Σχολιάζουμε βάση του τουιτ του συναδέλφου! Τα περί λάσπης τα αφήνουμε σε εσάς. Θυμόμαστε άλλωστε το ύφος των διαλόγων σας με τον κ. Αλαφούζο.

Δείτε τις αναρτήσεις:

σχόλια για Χατζηνικολάου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share