Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης για το θάνατο - "Είναι εδώ, μας παρακολουθεί και..."

Πού αναφέρθηκε ο παρουσιαστής;

9 Ιουλίου 2020 13:49
Συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης για το θάνατο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για ένα θάνατο που στεναχώρησε και τον ίδιο αλλά και το κανάλι του Αμαρουσίου. Πού αναφερόταν ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα";

Ο λόγος για το θάνατο του Μίνωα Κυριακού, οποίος πέθανε περίπου πριν από 3 χρόνια. Ο παρουσιαστής του Ant1, με αφορμή αυτό, αρχικά μίλησε στην πρωινή του εκπομπή, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στη Φαίη Σκορδά για να πει δυο λόγια για τον ιδρυτή του σταθμού.

Διαβάστε όσα είπε:

"Ήταν πολύ κοντά σε όλους τους εργαζόμενους. Μας ήξερε με τα μικρά μας ονόματα, ήξερε την οικογενειακή μας κατάσταση, έδινε συμβουλές και στις προσωπικές μας σχέσεις. Ήταν ο άνθρωπος που όταν πρωτογνώρισα τη γυναίκα μου, μου είπε να την προσέχω. Ο Μίνωας Κυριακού μου γνώρισε τη γυναίκα μου.

Οφείλω την καριέρα μου στην ελληνική τηλεόραση, στον Μίνωα Κυριακού. Πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα το οφείλουν στον Μίνωα Κυριακού. Δεν τον θεωρούσαμε εργοδότη μας, δεν τον θεωρούσαμε αφεντικό. Είχε έναν περίεργο τρόπο να αποφασίζεις εσύ για εκείνο που είχε αποφασίσει εκείνος και σου έλεγε συμφωνώ ενώ ήταν δική του σκέψη.

Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ, μας παρακολουθεί, χαίρεται για την εξέλιξη του σταθμού που είναι σε άξια χέρια, στα χέρια του παιδιού του. Κάπου εδώ κοντά είναι, πάντα με ένα τσιγάρο στο χέρι…", κατέληξε συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

"Θα φύγει ρε..." - Δάκρυα και συγκίνηση για τον Γιώργο Παπαδάκη

Φανερά συγκινημένος ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης στην τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν. Τι έπαθε ο παρουσιαστής του Ant1;

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 03 Ιουλίου, αυλαία έριξε η πρωινή εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", η οποία θα αλλάξει σύνθεση από την επόμενη χρονιά, αφού η Αλεξάνδρα Καϋμένου δε θα συνεχίσει στο πλευρό του παρουσιαστή -δείτε εδώ τι είχε πει ο ίδιος-.

Έτσι, λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την αποχώρηση της συνεργάτιδας του:

"Θα φύγει Αλεξάνδρα ρε.... Η Αλεξάνδρα Καϋμένου δεν θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά και θέλω να σου πω το εξής: Να είναι άσπρα τα καράβια και τα όνειρά σου να είναι άσπρα για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Μας το γνωστοποίησες πάρα πολύ νωρίς και εγώ το εκτιμώ ιδιαίτερα αγάπη μου".

Η συνεργάτιδά του, αρκετά φορτισμένη, πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

"Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί σας, ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι με φουρτούνες αλλά και με μπουνάτσα, με πολύ ωραίες στιγμές, με χαρές, με λύπες. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το χέρι σου και με πήρες δίπλα σου. Σε ευχαριστώ για όλα".

Τότε ο Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε λέγοντας:

"Σου εύχομαι στα επόμενα βήματά σου τα επαγγελματικά και τα προσωπικά, να ξέρεις θα έχεις έναν δεύτερο μπαμπά. Εκεί που θα έρθει, θα έρθει ένα υπέροχο παιδί, Να την προσέχετε γιατί θα έχετε να κάνετε μαζί μου. Όσο για κάποιον, αν ποτέ σκεφτεί ότι θα πρέπει να ζητήσει το χέρι της, να ξέρεις ότι έχω πάρα πολύ βαρύ χέρι".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share