Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να υπάρχουν ελπίδες για να κάνω παιδί" - Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει

Όσα είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της!

9 Ιουλίου 2020 08:51
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου σε παλαιότερη συνέντευξή της μίλησε για τα 25 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας, αλλά και για το κεφάλαιο "παιδί".

Τι είχε αναφέρει η παρουσιάστρια του Still Standing μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει για την εξωσωματική διαδικασία -διαβάστε εδώ αναλυτικά-;

Τι γεύση σου έχουν αφήσει αυτά τα 25 χρόνια καριέρας;

"Όλες οι συνεργασίες μου, από το Τηλεάστυ μέχρι τον ΑΝΤ1, ήταν υπέροχες. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους που με αγαπούσαν και περνούσα ωραία. Είχα ελευθερία κινήσεων και λόγου, με αντιμετώπιζαν με σεβασμό, μου έδειχναν εμπιστοσύνη και με στήριζαν".

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις παιδί;

"Όχι. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ κάτι τέτοιο, ίσως γιατί πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να υπάρχουν ελπίδες για να κάνω παιδί", εξομολογήθηκε η όμορφη παρουσιάστρια στο περιοδικό Celebrity.

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου - Δεν το πίστευε

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε την πιο φορτισμένη τηλεοπτική παρουσία της Μαρίας Μπεκατώρου. Για ποιο λόγο είχε ξεσπάσει σε κλάματα η παρουσιάστρια του Ant1;

Αναφερόμαστε φυσικά, στο Still Standing (δείτε πότε έπεσε αυλαία για φέτος) και στο πιο συγκινητικό περιστατικό της εκπομπής. Τότε που η Μαρία Μπεκατώρου έκλαψε, όταν ο κεντρικός παίκτης του παιχνιδιού, Σωτήρης Γεωργίου, όχι μόνο απέφυγε την τελική πτώση, αλλά κέρδισε και το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια τηλεοπτική στιγμή που σίγουρα έχει μείνει στη Μαρία Μπεκατώρου, καθώς όταν ο παίκτης κέρδισε, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα από τη χαρά της, δείχνοντας να μη μπορεί να το πιστέψει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν η δεύτερη φορά που κάποιος παίκτης κερδίζει το μεγάλο έπαθλο στο παιχνίδι, αφού είχε να δοθεί από το 10ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, δηλαδή στις 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Δείτε το βίντεο:

"Νόμιζα πως είχα όγκο..."- Σόκαρε η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε κάνει μια εξομολόγηση που είχε σοκάρει. Είχε αναφερθεί στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό σε περιστατικό που δεν γνωρίζαμε.

"Λίγο πριν παντρέψω την Υβόννη με τον Αντώνη νόμιζα ότι βρήκα έναν όγκο στο στήθος μου" είπε και η Φαίη πάγωσε κανονικά! "Έκανα εξετάσεις ρουτίνας και είπα στην Υβόννη πως ό,τι και αν συμβεί θα την παντρέψω κανονικά". Να σημειωθεί ότι έχει βαπτίσει και το κοριτσάκι τους, που της έχει αλλάξει κανονικά τη ζωή.

"Τέλος καλό, όλα καλά ευτυχώς" είπε κλείνοντας η Μαρία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share