Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του

Στην αίθουσα αναμονής του φυσιοθεραπευτηρίου

8 Ιουλίου 2020 20:10
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα χαμόγελα ευτυχίας, της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, δεν γινόταν να μην φανούν στην κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε.

Πριν από λίγους μήνες η Εβελίνα Βαρσάμη αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι, από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να είναι δύσκολη η κατάσταση, ωστόσο δεν θέλησε να τον αφήσει μόνο του σε όλο αυτό, αλλά να παραμείνει βράχος στο πλευρό του.

Πριν λίγη ώρα, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους από την αίθουσα αναμονής του φυσιοθεραπευτηρίου και περιμένουν να μπει για να κάνει τη θεραπεία του.

"Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!" έγραψε η κάτω από τη φωτογραφία με τον σύζυγό της. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και αυτή η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Πηγή:Youweekly.gr

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συμμετοχή του στο Fort Boyard και το υπέρογκο ποσό που κέρδισε για παιδιά με καρκίνο!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι ένας μαχητής ζωής! Το τροχαίο που είχε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και συνεχίζει να συγκλονίζει με τις εξελίξεις! Πρόσφατα η σύζυγός του αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής, κατά 90%, είναι σήμερα φυτό!

Ωστόσο δεν μπορούμε να ξεχνάμε το έργο που έχει προσφέρει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στην κοινωνία! Το Athensmagazine.gr μάλιστα βρήκε και σας θυμίζει την συμμετοχή του παρουσιαστή, μαζί με άλλους 4 διάσημους, στο τηλεπαιχνίδι - ριάλιτι του Star με τον Χρήστο Φερεντίνο "Fort Boyard", όπου πήρε μέρος ως αρχηγός της ομάδας!

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μαζί με τους συμπαίκτες του, κατάφερε να συγκεντρώσει το υπέρογκο ποσό των 12.180 ευρώ, το οποίο και χάρισαν στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, για παιδιά με καρκίνο!

Μάλιστα το Athensmagazine.gr βρήκε και σας παρουσιάζει ολόκληρο το επεισόδιο παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share