Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Τι συμβαίνει με το δημοσιογράφο;

8 Ιουλίου 2020 14:12
Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Εκτός... εαυτού βγήκε ο Νίκος Χατζηνικολάου με κάποιον ακόλουθο στο Twitter που τον κατηγόρησε πως αντιδρά στη "λίστα Πέτσα" για τη μοιρασιά -διαβάστε εδώ τη λίστα-. Δύσκολες ώρες για το δημοσιογράφο, καθώς τις τελευταίες ημέρες δέχεται πισώπλατες μαχαιριές -δείτε εδώ τι εννοούμε-.

Συγκεκριμένα, μια συζήτηση που ξεκίνησε κάτω από ανάρτηση του Σεραφείμ Κοτρώτσου σχετικά με τη "λίστα Πέτσα" κατέληξε με τον Νίκο Χατζηνικολάου να επιτίθεται στον διαχειριστή της ιστοσελίδας που επέμβει.

Νίκος Χατζηνικολάου

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, κατηγόρησε τον Νίκο Χατζηνικολάου πως αντιδρά στη λίστα μοναχά για τη μοιρασιά και τότε ο παρουσιαστής του Ant1 έγινε έξαλλος.

Δείτε παρακάτω το διάλογό τους:

Νίκος Χατζηνικολάου: Είσαι όπως πάντα χυδαίος! Λασπολόγο! Ντροπή σου καραγκιόζη! Κομματόσκυλο της κακιάς ώρας!

Σεραφείμ Κοτρώτσος: Λογικά απορεί ο Νίκος Χατζηνικολάου πως το Bovary πήρε τετραπλάσια από το enikos και ραδιόφωνα της περιφέρειας, που δεν τα ακούει ούτε η μάνα του ιδιοκτήτη, μεγάλα ποσά, ενώ ο Real Θεσσαλονίκης… μηδέν. Δεν αφορά, βεβαίως, μόνο τον όμιλό του, πολύ μεγαλύτερο το σκάνδαλο της λίστα Πέτσα.

TheFAQ.gr: Άρα η απορία του κ. Χατζηνικολάου δεν είναι πως ή γιατί δόθηκαν τα 20 εκατομμύρια, αλλά πως ένα υποδεέστερο μέσο πήρε τετραπλάσια από το δικό του. Δηλαδή its all matter of money! Καταλάβαμε λάθος;

Νίκος Χατζηνικολάου: Να ακούσεις όσα είπα το πρωί στο ραδιόφωνο και να πάρει την απάντηση σου, στη λάσπη που πετάς.

TheFAQ.gr: Ηρεμήστε κ. Χατζηνικολάου. Δεν σας ακούμε ποτέ οπότε δεν γνωρίζουμε και δεν ενδιαφερόμαστε για το τι λέτε και κυρίως εκείνα που δεν λέτε. Σχολιάζουμε βάση του τουιτ του συναδέλφου! Τα περί λάσπης τα αφήνουμε σε εσάς. Θυμόμαστε άλλωστε το ύφος των διαλόγων σας με τον κ. Αλαφούζο.

Δείτε τις αναρτήσεις:

σχόλια για Χατζηνικολάου

Νίκος Χατζηνικολάου: Τι απίστευτο κάνει κάθε μέρα και δεν το έχει παρατηρήσει κανείς! Γι' αυτό τον λατρεύουν όλοι

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα! Όμως δεν παύει να είναι ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους της τελευταίας 30ετιας στην Ελλάδα και από τους πιο αγαπητούς!

Σε αυτό φυσικά σπουδαίο ρόλο έχουν παίξει και τα social media του δημοσιογράφου! Τι κάνει κάθε μέρα μέσα από αυτά ο γνωστός εκδότης και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον; Η αλήθεια είναι πως δεν το έχει παρατηρήσει κανείς! Η σχεδόν κανείς αφού η κίνηση ματ του Νίκου Χατζηνικολάου έπεσε στην αντίληψη του... Athensmagazine.gr!

Νίκος Χατζηνικολάου Instagram

Συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου σε κάθε φωτογραφία που ποστάρει στο Instagram, όπως το πρόσφατο ξέσπασμα που είχε και κάτω από κάθε θετικό σχόλιο πατάει like! Έτσι καταφέρνει να γίνεται αρεστός στον απλό, μέσο Έλληνα! Ωστόσο το πιο πιθανό είναι να έχει άνθρωπο που χειρίζεται τα social media του και στην ουσία δεν πατάει ο ίδιος τα likes, καθώς η καθημερινότητά του είναι γεμάτη και σίγουρα δεν προλαβαίνει να προβεί σε οποιαδήποτε τέτοια κίνηση!

Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως στις φωτογραφίες του έχουν... εξαφανιστεί τα αρνητικά σχόλια, που σημαίνει πιθανόν ότι κάποιος τα "σβήνει"!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share