Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιατί βρε Φαίη; Το τραγικό photoshop σε φωτογραφία της Σκορδά που προκαλεί πάταγο

Τραγικό

8 Ιουλίου 2020 13:40
Γιατί βρε Φαίη; Το τραγικό photoshop σε φωτογραφία της Σκορδά που προκαλεί πάταγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως συνήθως μετά τις φωτογραφήσεις διάσημων προσώπων, σειρά έχει το photoshop πριν οι φωτογραφίες βγουν στη δημοσιότητα.

Τι γίνεται όμως όταν το photoshop δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα; Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά στον λογαριασμό της στο Instagram, φαίνεται το κακό photoshop που έχει γίνει στα πόδια της;

Aν και το ρετούς στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά είναι ομολογουμένως αχρείαστο, αφού τα πόδια της παρουσιάστριας είναι το… ατού της!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και τις ραγδαίες εξελίξεις στην εκπομπή της.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο πατέρας της - Μοιάζουν;

Παγκόσμια ημέρα του πατέρα και η Φαίη Σκορδά μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του δικού της ήρωα, που μάλιστα έχει πάρει το όνομά του ο γιος της, Δημήτρης.

Η παρουσιάστροα πλέον είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media κι εκτός από επαγγελματικό επίπεδο τα χρησιμοποιεί και σε προσωπικό, αφού μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από την ζωή της είτε με τους... δείτε τον μπαμπά της Φαίης Σκορδά στο Youweekly.gr

"Δεν είναι ψέματα, η Φαίη μου είπε...": Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει για τον χωρισμό του από την Σκορδά

Την συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, λέγοντας μάλιστα και τι του είπε.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, ωστόσο κρατάει πολύ καλές σχέσεις, αφού έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, με τον καθένα να συνεχίζει την ζωή του!

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν είχε δηλώσει πως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share