Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

Αδιανόητο: Δε φαντάζεστε ποια γλώσσα μαθαίνουν τα παιδιά της Τατιάνας Στεφανίδου

Πάθαμε πλάκα!

8 Ιουλίου 2020 08:48
Αδιανόητο: Δε φαντάζεστε ποια γλώσσα μαθαίνουν τα παιδιά της Τατιάνας Στεφανίδου
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Πριν αρκετό καιρό, η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έλυσε τη συνεργασία της με το ΣΚΑΙ, είχε κάνει μια αποκάλυψη για τα παιδιά της. Τι είχε αναφέρει για τη γλώσσα που μάθαιναν;

Συγκεκριμένα, σε μια παλαιότερη εκπομπή της παρουσιάστριας είχε βρεθεί ο Ορέστης Τσανγκ, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από το Survivor. Με αφορμή την επίσκεψή του στην εκπομπή, η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στη δυνατότητα επικοινωνίας με ανθρώπους από την Κίνα, αποκαλύπτοντας, ότι τα παιδιά της ξέρουν κινέζικα.

Τατιάνα Στεφανίδου παιδιά

"Τα παιδιά μου ξέρεις ότι ξέρουν κινέζικα ε; Στο έχω πει; Ο γιος μου έχει πάρει τα διπλώματα … Γιατί σκέφτηκα έρχονται οι Κινέζοι, η επέλαση των Κινέζων! Κάτσε να μάθουν τα παιδιά μου να μπορούν να συνεννοηθούν", είπε απευθυνόμενη στον Ορέστη.

Η άγνωστη σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον γιο του Ευαγγελάτου!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει ένα παιδί και από τον πρώτο του γάμο, τον Λάμπη. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι η σχέση του με την μητριά του, Τατιάνα Στεφανίδου;

Πολλά έχουν ακουστεί για τις σχέσεις του ζευγαριού, αλλά και για το παρελθόν τους. Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την σχέση τους για την σχέση που έχει με τον γιο του άνδρας της.

«Έχει εξελιχθεί η κοινωνία μας. Κάποτε ήταν λίγα τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Τώρα, σε ένα σχολείο το ένα στα δύο παιδάκια είναι από χωρισμένους γονείς. Η κοινωνία έχει προσαρμοστεί και έχει επαναπροσδιοριστεί στα νέα δεδομένα, έχουν σταματήσει και οι γονείς (όχι όλοι) να έχουν μεταξύ τους αντιδικίες. Δημιουργούνται νέες οικογένειες με παιδιά από προηγούμενες, και χαίρομαι αν αποτέλεσα παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση. O Λάμπης, έχει την κοπέλα του και είναι ανεξάρτητος. Όσα χρόνια και να περάσουν, ο πατριός δεν θα γίνει ποτέ πατέρας και η μητριά δεν θα γίνει ποτέ μητέρα. Έτσι λοιπόν, για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι ισορροπίες, δεν πρέπει να ποτέ να μαλώσεις το παιδί του άντρα σου.» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Τατιάνα Στεφανίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση που αφορούσε στον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου από τον πρώτο του γάμο με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

γιος του Νίκου Ευαγγελάτου με την Στεφανίδου

Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως τηρεί αυτούς του άγραφους κανόνες με μεγάλη ευλάβεια και καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες. Οι σχέσεις τόσο της ίδιας όσο και των δυο παιδιών της με τον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη είναι εξαιρετικές και αυτό φαίνεται στις δημόσιες εξόδους τους. Η οικογένεια είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια έξοδό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share