Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μητέρα για δεύτερη φορά η Αθηνά Οικονομάκου;

Μίλησε ανοικτά!

7 Ιουλίου 2020 15:19
Μητέρα για δεύτερη φορά η Αθηνά Οικονομάκου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου απάντησε σε ερωτήσεις των followers της στο Instagram και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σκέφτονται σοβαρά με τον άντρα της Φίλιππο Μιχόπουλο να αποκτήσουν και δεύτερο παιδάκι μετά τον γιο τους Μάξιμο.

Συγκεκριμένα, όταν ένας διαδικτυακός φίλος της τη ρώτησε «σκέφτεστε για δεύτερο παιδάκι;» η όμορφη Αθηνά δεν δίστασε να παραδεχτεί: «Ναι, το σκεφτόμαστε, τώρα που ο Μάξιμος έχει μεγαλώσει είμαστε ανοιχτοί σε αυτή τη σκέψη».

Να θυμίσουμε πως το ερωτευμένο και ταιριαστό ανδρόγυνο είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2013. Στις 18 Νοεμβρίου του 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο κι ενώ η ηθοποιός ήταν έγκυος. Στις 14 Μαρτίου του 2018 ο ερχομός του γιου τους Μάξιμου ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Έκτοτε απολαμβάνουν την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και να που τώρα σχεδιάζουν και να τη μεγαλώσουν.

Αυτό είναι το «παλάτι» της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε το «παλάτι», που έχει στη διάθεσή της στη Μύκονο, μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με το ζευγάρι να περνά αρκετό χρόνο στο νησί των ανέμων και τη Σαντορίνη, όπου δραστηριοποιείται ο επιχειρηματίας.

Η διάσημη ηθοποιός περνά, άλλωστε, αρκετό από τον χρόνο της το καλοκαίρι στο εν λόγω ξενοδοχείο, μαζί με το γιο της, με την ίδια να το παρουσιάζει μέσω Instagram, από όπου ανακοίνωσε και έναν νέο ερχομό. Η όψη είναι τρομερή από ψηλά και... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

"Τέλος εποχής" για την Αθηνά Οικονομάκου

"Τέλος εποχής" ήρθε σήμερα για την αγαπημένη ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Alpha "Έλα στη Θέση μου" όπου και πρωταγωνιστεί ανακοινώνοντας στο κοινό πως σήμερα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του 4ου κύκλου. Η Αθηνά Οικονομάκου μας έχει συνηθίσει στις ανακοινώσεις και τις ενημερώσεις για τα σχέδια της στα επαγγελματικά της αλλά και να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές με την οικογένεια της, δείτε εδώ την ανάρτησή της για τον νέο... ερχομό.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη μοιάζει η ηθοποιός κατά την τελευταία μέρα των γυρισμάτων αφού βέβαια σε λίγο καιρό θα βρίσκεται και πάλι πίσω στα πλατό για τα γυρίσματα της 5ης σεζόν όπου οι τηλεθεατές θα περιμένουν εν αγωνίως.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της ηθοποιού:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share