Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορμάρα η 37χρονη κόρη του Νίκου Καρβέλα με το μπικίνι της: Ξεπέρασε τα 36.000 likes

Γυναικάρα!

7 Ιουλίου 2020 14:56
Κορμάρα η 37χρονη κόρη του Νίκου Καρβέλα με το μπικίνι της: Ξεπέρασε τα 36.000 likes
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα ποζάρει με μπικίνι ύστερα από δυο γέννες και τα likes πέφτουν βροχή!

Μπορεί η 37χρονη κόρη του διάσημου πρώην ζευγαριού να ζει και να εργάζεται ως ενδυματολόγος στη Νέα Υόρκη, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να χαίρεται τις καλοκαιρινές ημέρες.

Μαζί με τον άντρα της Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους Νίκο και Νέστορα χάρηκαν τον ήλιο και την ξάπλα στο γκαζόν, δίπλα σε μια πισίνα.

Η Σοφία μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή εξόρμησή τους με τους περίπου 36.000 followers της στο Instagram και τα σχόλια που εισέπραξε ήταν πολλά και κολακευτικά.

Ορισμένοι από τους διαδικτυακούς της φίλους της εστίασαν στη σιλουέτα της, γράφοντας πως είναι «κορμάρα» και έχει κληρονομήσει τα γονίδια της αειθαλούς μητέρας της, ενώ άλλοι την προέτρεψαν δημόσια να προχωρήσει στην απόκτηση και τρίτου παιδιού, αφού, όπως φαίνεται, η μητρότητα είναι κάτι που της πηγαίνει πολύ.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Η Σοφία Καρβέλα έχει το πιο στιλάτο κούρεμα της σεζόν που όλες λατρέψαμε!

Πολλές οι αλλαγές τον τελευταίο καιρό στα μαλλιά των celebrities κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε. Την αρχή έκανε η Μαρία Ηλιάκη που άλλαξε και χρώμα αλλά και κούρεμα και η πιο πρόσφατη και ανατρεπτική αλλαγή ήταν αυτή της Λάουρα Νάργες που την έκανε πραγματικά αγνώριστη!

Η Σοφία Καρβέλα πάντα βρίσκεται στο επίκεντρο ακόμα κι αν δεν ζει στην Ελλάδα, φροντίζει να μας ενημερώνει για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη μέσα από τα social media. Το hair look που η ίδια έχει υιοθετήσει σε αυτή την φάση της ζωής της κέντρισε την προσοχή μας.

Εδώ και ένα χρόνο έχει κόψει τα μαλλιά της. Τα μακριά, ατίθασα, ανέμελα μαλλιά αποτελούν παρελθόν πλέον για εκείνη. Προτιμάει το stylish καρέ στο ύψος των ώμων της.

Αν παρατηρήσει κανείς το κούρεμά της, θα δει ότι έχει φιλαρίσματα στις άκρες κάτι που βοηθάει το χτένισμά της να έχει κίνηση και αέρα.

Το καρέ μαλλί αποτελεί ένα διαχρονικό, κλασικό κούρεμα. Είναι μία από αυτές τις προτάσεις που δεν βγαίνουν ποτέ «out of trends».

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας, μην διστάσετε να επιλέξετε bob look. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και τα χαρακτηριστικά σας, ο κομμωτής θα επιλέξει το μάκρος του και το συγκεκριμένο κούρεμα θα αναδείξει το πρόσωπό σας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share