Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz

Τεράστια έκπληξη!

7 Ιουλίου 2020 14:21
Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γκρίζα σύννεφα πάνω από τη σχέση λαμπερού και πρωτοκλασάτου ζεύγους βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο νέοι, ωραίοι, αλλά και πολλά υποσχόμενοι πολιτικοί γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν μέσα στο κόμμα τους και ενώ οι σύντροφοί τους πίστευαν πως θα φάνε κουφέτα, ξαφνικά, όλα δείχνουν να αλλάζουν, με τον χωρισμό να είναι προ των πυλών. Εκείνη φέρεται δυσαρεστημένη από τη σχέση καθώς άλλα περίμενε, μια και ο σύντροφός της είναι απόμακρος και πολλές φορές αδιάφορος.

Φυσικά, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με «ερωτικές συμπληγάδες». Και δεν είναι η πρώτη φορά που «απειλούνται» με χωρισμό, όπως και το πασίγνωστο ζευγάρι που χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου.

Η ιστορία τους πολυτάραχη. Ήταν μαζί, χώρισαν, επανήλθαν κι αποφάσισαν κάποια στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσουν. Φαίνεται όμως ότι αυτή ακριβώς η συγκατοίκηση δεν αποδίδει, με αποτέλεσμα τον ερχομό της καταιγίδας. Άλλωστε, όταν έχεις μπροστά σου λαμπρή κοινοβουλευτική καριέρα, πώς μπορείς να γίνεις «το κορίτσι για το σπίτι», αναρωτιούνται οι επαΐοντες.

Οι φίλοι τους λένε, λοιπόν, ότι μεταξύ τους «φώλιασε» ο ανταγωνισμός, καθώς εκείνη είναι πολύ προβεβλημένο στέλεχος, με μέλλον στο κόμμα κι εκείνος νιώθει πολλά βήματα πιο πίσω.

Η απόσταση και η ψυχρότητα έχουν πάρει τη θέση της αγάπης και των κοινών στόχων. Και να φανταστεί κανείς ότι μόλις πριν από λίγους μήνες οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους. Ακριβώς επειδή φρόντισαν να δημοσιοποιηθεί ο έρωτάς τους, οι οριστικές αποφάσεις που θα παρθούν τώρα πρέπει να είναι σοβαρές. Τα πισωγυρίσματα βαραίνουν την πολιτική εικόνα τους. Όπως και να έχει, όμως, οι δυο τους έχουν καιρό να εμφανιστούν μαζί κι αυτό λέει… αρκετά. Το περσινό πολύ «ερωτικό καλοκαίρι» τους, μάλλον, αποτελεί πολύ μακρινή ανάμνηση.

Πηγή: Espresso

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share