Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Αν δεν ήταν το παιδί μπορεί και να..." - Πάγωσε ο Σεφερλής με τα λόγια της Τσαβαλιά

Αποκάλυψη!

7 Ιουλίου 2020 14:41
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι είχε πει η Έλενα Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή και τον γάμο τους; Είχε παγώσει ο ηθοποιός, όταν άκουσε τα λόγια της.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκαν περίπου πριν 1 χρόνο στην "Ελένη", και μίλησαν για την κοινή τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί. Μια ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια, όμως, έγινε αφορμή για να δημιουργηθεί μια… παγωμάρα από την απάντηση που ακολούθησε.

"Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;", ρώτησε. Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: "Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί -δείτε εδώ το πρόσωπό του- είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα".

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μάρκος Σεφερλής και είπε: "Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Μας ένωσε και είχαμε έναν στόχο, ότι πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε μια οικογένεια".

"Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά ήρθαμε ακόμη πιο..." - Σόκαραν Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής

Πριν λίγο καιρό, καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά. Το αγαπημένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής τους ζωής και πραγματικά σοκαριστήκαμε.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αποκάλυψε πως γνωρίστηκε σε παράσταση του Μικρού Άλσους, την οποία και θα ανέβαζε ο ηθοποιός. "Ο Μάρκος δεν με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο", δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά γελώντας, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

"Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε ως ηθοποιός, αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα ότι θα την ακούω κάθε μέρα σε όλη μου τη ζωή". Όταν γνωρίστηκαν, ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όπως είπαν.

"Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά (δείτε εδώ την πρώην σύζυγο του ηθοποιού), ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα", δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ η ηθοποιός ανέφερε πως ο Μάρκος προχώρησε, αφού η ίδια έδωσε το πράσινο φως εντελώς ανοιχτά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share