Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Θα φύγει ρε..." - Δάκρυα και συγκίνηση για τον Γιώργο Παπαδάκη

Συγκινημένος ο παρουσιαστής!

6 Ιουλίου 2020 13:04
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φανερά συγκινημένος ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης στην τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν. Τι έπαθε ο παρουσιαστής του Ant1;

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 03 Ιουλίου, αυλαία έριξε η πρωινή εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", η οποία θα αλλάξει σύνθεση από την επόμενη χρονιά, αφού η Αλεξάνδρα Καϋμένου δε θα συνεχίσει στο πλευρό του παρουσιαστή -δείτε εδώ τι είχε πει ο ίδιος-.

Έτσι, λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την αποχώρηση της συνεργάτιδας του:

"Θα φύγει Αλεξάνδρα ρε.... Η Αλεξάνδρα Καϋμένου δεν θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά και θέλω να σου πω το εξής: Να είναι άσπρα τα καράβια και τα όνειρά σου να είναι άσπρα για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Μας το γνωστοποίησες πάρα πολύ νωρίς και εγώ το εκτιμώ ιδιαίτερα αγάπη μου".

Η συνεργάτιδά του, αρκετά φορτισμένη, πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

"Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί σας, ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι με φουρτούνες αλλά και με μπουνάτσα, με πολύ ωραίες στιγμές, με χαρές, με λύπες. Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες το χέρι σου και με πήρες δίπλα σου. Σε ευχαριστώ για όλα".

Τότε ο Γιώργος Παπαδάκης συνέχισε λέγοντας:

"Σου εύχομαι στα επόμενα βήματά σου τα επαγγελματικά και τα προσωπικά, να ξέρεις θα έχεις έναν δεύτερο μπαμπά. Εκεί που θα έρθει, θα έρθει ένα υπέροχο παιδί, Να την προσέχετε γιατί θα έχετε να κάνετε μαζί μου. Όσο για κάποιον, αν ποτέ σκεφτεί ότι θα πρέπει να ζητήσει το χέρι της, να ξέρεις ότι έχω πάρα πολύ βαρύ χέρι".

Δήλωση σοκ από τον Γιώργο Παπαδάκη: "Κάνω πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη...Την αγαπώ"

Ο Γιώργος Παπαδάκης μιλά αποκλειστικά για την Ελένη Μενεγάκη, και έκανε μια δήλωση που προκάλεσε σοκ σε όλους, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε".

Ακόμα αναφέρθηκε στα κιλά που κατάφερε να χάσει- τα οποία είναι 17- αλλά και στα εγγόνια του. Αυτό όμως που μας προξένησε το ενδιαφέρον είναι η πρόταση που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη.

Μιλάμε βέβαια για τηλεοπτική πρόταση...Είναι γνωστό ότι η Ελένη αποχώρησε από την τηλεόραση μετά από 30 χρόνια, κάτι που στεναχώρησε τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και όλη την ελληνική showbiz. Συγκεκριμένα είπε: "Απέφυγα να επικοινωνήσω μαζί της, ξέρει πόσο την αγαπώ. Η Ελένη είναι φίλη μου και την σέβομαι."

«Ελενάκι μου, κάνουμε μία εκπομπή μαζί; Να φύγω κι εγώ να κάνουμε μία εκπομπή μαζί;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share