Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επικός Νίκος Καρβέλας: Είναι ολόιδιος με τη... νέα του σύντροφο

Απίστευτο!

6 Ιουλίου 2020 12:19
Επικός Νίκος Καρβέλας: Είναι ολόιδιος με τη... νέα του σύντροφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και είχαν το ίδιο στυλ.

Ο μουσικοσυνθέτης, μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια, πήρε την σύντροφό του και βγήκαν για αγορές και χαλαρή βόλτα. Οι paparazzi τους εντόπισαν και τους απαθανάτισαν κι έχουμε όλα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Αυτό, όμως, που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι οι ενδυματολογικές τους επιλογές, οι οποίες ήταν πάνω κάτω ίδιες. Και οι δύο επέλεξαν casual look με τζιν και sneakers, ενώ δεν έβγαλαν λεπτό τα γυαλιά ηλίου τους που επίσης ήταν ίδιου στυλ. Ακόμη και το φουλάρι που φόρεσαν ήταν σχετικά ίδιο.

Το ζευγάρι απόλαυσε τη βόλτα του και πέρασε μια όμορφη ημέρα, ενώ δεν φάνηκε να ενοχλείται από το γεγονός ότι δεν πέρασε απαρατήρητο!

Δείτε τους μαζί στην παρακάτω φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Νίκος Καρβέλας: Ο θάνατος που τον "σημάδεψε" και δεν μπορεί να ξεπεράσει

Ο Νίκος Καρβέλας είναι διάσημος και ιδιαίτερα ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης με αμέτρητες επιτυχίες στο βιογραφικό του. Δύο θάνατοι τον έχουν συγκλονίσει όμως, ποιοι είναι αυτοί; Για τον πρώτο λίγοι γνώριζαν και ήταν ο θάνατος που ένωσε και στιγμάτισε τόσο την Άννα Βίσση όσο και τον ίδιο αφού μάλιστα τον έκανε και τραγούδι, δείτε εδώ για ποιο τραγούδι πρόκειται.

Είναι όμως κι ένας θάνατος που ο Νίκος Καρβέλας δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και σήμερα. Ο μουσικοσυνθέτης από τον Νοέμβριο του 2014 έχει χάσει την μητέρα του, με την οποία είχε τέλεια σχέση και δεν είναι περίεργο που δεν έλειπε από παράσταση του τραγουδιστή!

Η Αγγελική Καρβέλα έφυγε από την ζωή και βύθισε στο πένθος τα δύο της παιδιά! Η τραγική ειρωνεία; Η μητέρα του έπασχε από Άλτσχαϊμερ, όπως και ο πατέρας της πρώην συζύγου, Αννίτας Πάνια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share