Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Μισώ τις..." - Απασφάλισε ο Γιάννης Μπέζος

Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό;

6 Ιουλίου 2020 10:48
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή του Mega, "Mini Καύσωνας", έδωσε πριν από λίγες ημέρες, ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτά που μισεί περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ηθοποιών, λόγω του κορωνοϊού, αλλά έδωσε έναν τόνο αισιοδοξίας για το μέλλον. Με απόλυτη ειλικρίνεια επανέλαβε σχετικά με τις κοινωνικές αποστάσεις, ότι δεν θέλει να τον πλησιάζει ο κόσμος. "Θέλω να με πλησιάζουν μόνο όσοι επιλέγω εγώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συμπαθώ ή ότι δεν εκτιμώ τους άλλους" είπε.

Επίσης, δεν του αρέσει να τον βγάζουν φωτογραφίες -διαβάστε εδώ ένα άγνωστο περιστατικό-, κάτι που δεν έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων. Οι απαραίτητες φωτογραφίσεις για επαγγελματικό σκοπό γίνονται "με πολύ βαριά καρδιά". "Μισώ τις φωτογραφίσεις και τα ντυσίματα" είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την σκηνική του παρουσία, τόνισε πως "ο εαυτός μου είναι καλύτερος από τους ρόλους που κάνω", εξηγώντας πως σημασία έχει να βγαίνεις στην σκηνή με αυτοπεποίθηση. Για να προσθέσει πως τον ενοχλεί η έλλειψη αυτοπεποίθησης και ειδικότερα στους πολιτικούς.

Ο Γ. Μπέζος έκανε αναδρομή στις κορυφαίες παραγωγές σίριαλ στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει και τόνισε, ότι τώρα η τηλεόραση λόγω μειωμένου προϋπολογισμού πρέπει να ακολουθήσει άλλα "κόνσεπτ". Τέλος, αναφέρθηκε και στην Ναταλία Τσαλίκη με την οποία είναι μαζί 36 χρόνια και αποκάλυψε πόσο τον άλλαξε αυτή η σχέση.

Χαμός με τον Γιάννη Μπέζο: Δύο αγαπημένες σειρές σταμάτησαν εξαιτίας του επειδή...

Χαμός επικρατεί με τον Γιάννη Μπέζο, με δύο αγαπημένες σειρές να σταματούν εξαιτίας του, με τον ίδιο να εξηγεί το λόγο, για τον οποίο είπε «στοπ», μην ικανοποιώντας πάντως με όσα είπε, αν και τώρα μοιάζει να... επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.

«Με δική μου πρωτοβουλία και επιμονή έχουν σταματήσει στο παρελθόν δύο εξαιρετικές σειρές όπου πρωταγωνιστούσα, οι οποίες μου απέφεραν τότε πολλά έσοδα, είχαν μεγάλη θεαματικότατα και τις αγαπούσε ο κόσμος.

Πρόκειται για το "Ακρως οικογενειακόν" και το "Ευτυχισμένοι μαζί", ένα αγαπημένο σίριαλ που προοριζόταν να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά… Τότε, γυρίζω και τους λέω:

"Στοπ!" Μήπως δεν ήθελα να κερδίσω περισσότερα χρήματα; Φυσικά και ήθελα. Απλά καταλάβαινα πως από ένα σημείο και μετά δεν είχε νόημα να συνεχίζονται αυτές οι σειρές, καθώς είχε ξεκινήσει πλέον να δουλεύει για εκείνες η επιτυχία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share